Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

PTT 23 Nisan’da açık mı?

23 Nisan’da PTT açık olacak mı sorusunun yanıtını merak eden yüz binlerce vatandaş, konuyla alakalı araştırmalarını ve sorgulamalarını sürdürmeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda PTT ile ilgili özel işlerini halletmek isteyen vatandaşlar, PTT’nin çalışma programını araştırıyor. Peki, 23 Nisan’da PTT açık mı? PTT 23 Nisan’da hizmet vermeye devam edecek mi?

Bu yıl Pazartesi gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, PTT’nin çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar konu hakkında internette araştırma yapıyor. İşte, birçok vatandaşın merak ettiği 23 Nisan Pazartesi günü PTT şubeleri açık mı? Sorusunun cevabı…

23 NİSAN’DA PTT AÇIK MI?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı süresince halka hizmet veren PTT şubelerinin açık olup olmadığı çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. 23 Nisan 2018 Pazartesi günü PTT’de her kamu kuruluşunun resmi tatillerde olduğu gibi çalışmayacak. PTT ile ilgili işleri olan vatandaşları, bu işlerini halletmek için bir gün sonrası olan 24 Nisan Salı gününü beklemesi gerekmektedir.

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ

Resmi tatil günlerinin haricinde PTT şubeleri, sabah 8.30’dan 12.30’a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT Genel Müdürlüğü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 06101 Ulus / ANKARA adresinde bulunmaktadır. Ayrıca 444 1 788 numaralı telefonla ve info@ptt.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.