Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

Otomobil Çalmaya Çalışan Hırsızlar Yakalandı

KÜTAHYA da, park halindeki otomobilin camını kırıp, düz kontak yaparak, çalmaya çalışan, başaramayınca taksiyle olay yerinden kaçan 1 i kadın 3 İranlı, jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

KÜTAHYA’da, park halindeki aracın camını kırarak, düz kontak yapıp, çalmaya çalışan ve başaramayan sonrasında ise taksiyle olay yerinden kaçan 1’i kadın 3 İranlı şahıs,  jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen şahıslar tutuklandı.

Yoncalı Mahallesi’nde meydana gelen olay, İran vatandaşı Ali Kazemi, Faruk Khodayarı ve Elnaz Zohrabloo, park halindeki 42 UE 419 plakalı otomobilin camlarını gece vakti kırdı ve içine girdi sonrasında otomobili düz kontak yapıp çalıştırmaya çalıştı,  Ancak başaramayınca ticari taksiye binerek olay yerinden kaçtılar.

Jandarma ekipleri,  park halinde ki hasarlı aracı farkedince inceleme başlattı. Çevrede ki güvenlik kameralarını izleyerek, kaçtıkları aracın plakasını tesbit ettiler.  Ticari Taksi şoförüne ulaşan ekipler, Hırsızları bulundukları evde yakaladı. Hırsızlar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.