Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

Dünyaca ünlü plaj bu hale geldi… Gören telefonlarına sarıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Ölüdeniz’in turkuaz rengi kahverengiye dönüştü.

Fethiye’de yaklaşık 1 saat süren şiddetli yağış, ilçe merkezi ve bağlı olduğu mahalleleri etkisine aldı. Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Belceğiz Plajı’nın turkuaz mavisi suları kahverengine büründü. Babadağ’ın eteklerinden gelen çamurlu suların menfezler aracılığıyla doğrudan denize akması nedeniyle dünyaca ünlü plajda denizin rengi değişti. Yağış nedeniyle her yıl binlerce yerli ve yabancı tatilcinin ziyaret ettiği Ölüdeniz’n rengi kahverengine dönüştü.

Sağanağın ardından sıcak havayı fırsat bilenler güneşlenmek için Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Belcekız Plajı’na gitti. Bazı vatandaşlar çamurlu suyun yakınlarında denize girdi, bazıları ise rengi değişen denizi izlemeyi tercih etti.

Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri, akşam saatlerine kadar aralıklara devam edecek yağışın daha sonra etkisini kaybedeceğini bildirdi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.