Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

UTANILACAK HEZİMET

Bakınız değerli takipçilerimiz,yazımızı yazmaya başlarken,oldukça sakiniz,İstanbul’da aldığımız,hezimetin,kızgınlığından sıyrıldık.Zaten bu saate kadar beklememizin,bir sebebi de,sağlıklı ve akılcı bir şekilde yazabilme gayretidir.Bir taraftan kulağımız müzikte,bir soğuk yel eser,üşür ölüm bile diyor.Bizi anlatıyor,Tavşanlı Linyitsporu anlatıyor nerdeyse.Öyle bir soğuk yel estirdiler İstanbul’dan.Biz burada üşümekle kalmadık,donduk,buyduk ya buyduk tam anlamıyla.

Vallahi ben Tavşanlı Linyitsporun tarihinde,böyle bir sonucu hatırlamıyorum.Hiç mi içi sızlamadı,sahada olanların,hiç mi yüreği yanmadı.Ya kenar yönetimi,bu nasıl,taktik,nasıl oyun anlayışı,sahayı 6 gol yiyerek terk ediyorsun,güç doğrusu anlamak.

 

27 kasım yedek kulübesi

Son yazdıklarımızla,bizi de eleştiren arkadaşlarımız da var.Sevgili Ali Kaynak,Moymulspor maçı öncesinde,iş mi senin yaptığın abi dedi.Tam ilk yarının son maçının öncesinde öyle mi yazılır dedi.Uzatmadık,çok fazla geçiştirdik.Maç sonu hezimet haberinden,sonra bu kez biz onu aradık da,bu sefer de o geçiştirdi.Bir başka sevgili arkadaşımız,Hasan Hüseyin Yılmaz,kişisel kızgınlığınla,acımasızca eleştiriyorsun abi dedi.Ali Buçan ne yapsın,Dobi den enkaz devraldı.Tabi biz sevgili Hasan Hüseyin Yılmaz’a da sende kendi açından haklısın dedik.

Şimdi gelelim,teknik direktör konusuna.Şimdi önce sayın Şengün’e gelelim.Sayın Şengün,ikisi lig,ikisi kupa dört maça çıktı mı çıktı.İki galibiyet ve iki yenilgi aldı,başarı durumu %50.Yolladık mı hocayı,yolladık,ha buna bizde katıldık doğru karar diye.Deyip noktayı koyalım ve sayın Ali Buçan’ın istatistiğine gelelim.

 

19 kasım linyit

Sayın Ali Buçan takımın başına 4.haftada geldi. Dokuz maça çıktı takımın başında.2 galibiyet,3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı Tavşanlı Linyitspor.Attığı 14 gole karşılık yediği 21 gol var.Bu istatistikler,tam bir fiyaskodur.Sahadaki ruhsuz futbolcular kadar,vurdumduymaz futbolcular kadar,gününü gün etmeye çalışan futbolcular kadar,teknik direktör sayın Ali Buçan ve teknik heyetin,başarısızlıkta payı vardır.

Tavşanlı Linyitspor yönetiminin yapacağı ilk iş,teknik heyetle yollarını ayırmak olmalıdır.Devamında,Tavşanlı Linyitsporda oynamanın ayırdına varamamış,ruhsuz,yürekten oynamayan,futbolcularla yollarını ayırmalıdır.Daha önceleri de yazdık takım U 19 futbolcuları ile takviye edilip,maddi imkanlar öncesinde,kaliteli futbolcu transferi düşünülmelidir.Ligde kaldık kaldık,eğer süper amatör kümeye düşecek olursak,gençler 12 maçlık tecrübe edinmiş olacaktır.Bir sene süper amatör ligde sürünür,sonrasında arslanlar gibi,önce BAL a sonra daha yukarılara gideriz.Yeterki,doru strateji,doğru plan,doğru projeleri hayata geçirmeyi becerebilelim.

Süavi,otomatik olarak devam ediyor.”Bu yol bizim yolumuzdur,gidip geri dönmemek var.Sıra kimde belli olmaz,geri dönüp görmemek var.Bu bir veda şarkısıdır,gidenlere selam olsun,kalanlarla yola devam,umut bizim ışığımız.”                  

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.