Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TEPECİKSPOR SEZON AÇILIŞI VE HAZIRLIK MAÇI

BAL temsilcilerimizden Tepecikspor 2022-2023 sezonunun açılışını Ada stadında yaptı.
Hemen başta belirtelim hazırlık maçına gelmesi planlanan Yalova Altınova Belediyespor müsabakaya gelmedi.
Son anda,mazeret üretip gelmekten vaz geçmişler.Doğrusu Altınova Belediyespora yakıştıramadık,kınıyoruz bu kulübü.
Tepecikspor bu gelişme üzerine Uşak Budaklıspor ile temas kurmuş ve hazırlık maçı bu iki takım arasında oynandı.
Kısaca açılışa değinelim.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımız ile başladı program.Ve açılış konuşmaları ile devam etti.
Tepeciksporlu futbolcuların tamamı,taraftarlara tek,tek tanıtıldı.
Sonrasında,kurban kesimi gerçekleştirildi.

Açılışa Tavşanlı protokol mensupları ve Tavşanlı amatör futbolunun tanınmış isimleri katıldı.
Biz bu arada Moymulsporun iki eski başkanı sayın İbrahim Sarızeybek ve sayın Engin Kayacık ile kısada olsa futbol konuştuk.3 Eylülspor teknik sorumlusu Oktay Doğu hocam ve Yaylacıkspor teknik sorumlusu Hüseyin Sarıca hocam da gözümüze takılan isimler oldular.

Kütahya ASKF yönetimi de Tepeciksporu açılışta yalnız bırakmadı.
Başkan vekili sayın Ali Okçu ve il futbol temsilcisi sayın Nuri Ercur’a açılıştaydılar.Gene Kütahya ASKF yönetim kurulu üyesi sayın Alican Uz da açılışta bulunan isimler arasındaydı.
Elbette Tepecikspor yönetimi de tam kadro ada stadındaydı.
Neyse bu kadar yeter sanırım,isimlerini yazamadığımız spor adamları da kusura bakmasın diyerek kısaca da hazırlık maçından söz edelim.

Dediğimiz gibi rakip BAL ekiplerinde Uşak Budaklıspordu.Erhan Sarıgöl hocamdan edindiğimiz bilgi rakibinde bu sezon ilk kez BAL da mücadele edecek olmasıydı.
Çok erken dakikalarda iki penaltı ile başladı müsabaka.İlkini Tepecikspor kazandı Atakan Başak gole çevirdi.Hemen peşinden Budaklıspor penaltı kazandı.Onu da Hasan Yıldırım gole çevirdi.Ve penaltı mevzusunu şöyle kapatalım,her iki penaltı pozisyonun oluşumunda,penaltı ile ilgili bir durum yoktu.
Tepecikspor 29.dakikada Miraç Doğukan Akbulut ile ve 32 de Behzat Sarıkaya ile iki gol daha buldu ve ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

Tepeciksporda ikinci yarı geçtiğimiz sezonun golcüsü Halil Mercan oyuna dahil olan isimlerden oldu.Halil Mercan farkını gösterdi demek yanlış olmaz,ikinci yarının hemen başında skoru 4-1 e getirdi.Ve dakika 80 de maç sonucunu 5-1 olarak belirleyen isim oldu Halil.
Biz bütün Tepecikspor camiasını,yönetimini,teknik heyeti ve tüm futbolcuları kutluyor ve önümüzdeki sezon için tüm içtenliğimizle başarılar diliyoruz.
Son olarak da açılış ve maçtan fotoğraflar için oğullarımız Nihat ve Mustafa Mermer’e teşekkür ediyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.