Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORDAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

BAL ekiplerimizden Tavşanlı Linyitspor ilçemiz amatör kulüpleri ve ilimiz amatör futbolu yetkililerini bir araya getiren bir yemek organizasyonu düzenledi.
Verilen davet ile ilgili detaylı bilgileri edindiğimiz NİHAT MERMER’e teşekkür ediyoruz.

Kütahya’ya bağlı Tavşanlı ilçesinin köklü spor kulüplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, yerleşim biriminde faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerini biraraya toplayan birlik yemeği tertipledi.
Geceye, protokol üyeleri, kurum ve kuruluş amirleri, kulüplerin temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Yemek sonrasında selamlama konuşmaları yapıldı. İlk konuşmacı olan Linyitspor Başkanı Nozamettin Düzgün, böyle bir organizasyona imza attıkları için mutlu olduklarını ve kulüpleri birarada görmekten duyduğu sevinci dile getirdi.
Akıncılar kulübünün Başkanı Murat Gül ise, Tavşanlı futbolu adına hakkettikleri yerde olmadıklarını söyledi.
Sonrasında söz alan Tepecikspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Kaymaz, tüm takımlara başarılar diledi.

Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz de konuşmasında, uzun zamandır bir Tavşanlı kulübünün, profesyonel liglerde yer almadığını ve artık en az bir takımın profesyonel bazda mücadele etmesinin zorunlu olduğunu söyledi. Cengiz, ayrıca Karakova tesislerinin, futbol kulüpleri tarafından korunması gerektiğini belirtti.
Bir başka konuşmacı olan AKP Tavşanlı İlçe Başkanı Bilal Kıyak, kulüplerin başarı grafiklerinin yükselmesi temennisiyle artık bir şampiyon çıkartmayı umduklarını bildirdi.

En uzun konuşmayı yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, oluşan ortamdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güler, “Her zaman birlik içinde olmalıyız. İlçemizde 30 kulüp var. Bu kulüpler her an her dakika her konuda birbirlerine destek olmalılar. Hatta yabancı takımlarla maç yaparken, hangi kulüp taraftarı olursa olsun, o gün maçı olan takımımızdan yana tribünleri doldurmalıyız. O gün Akıncıların maçı varsa herkes Akıncılar taraftarı olmalı. Linyit’in maçı varsa Linyitli olmalı. Tepecik’in maçı varsa Tepecikli olmalı. Dosta düşmana, nasıl birlik içinde olduğumuzu göstermeliyiz” dedi.
Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Koçak ise tribünleri renklendirmek ve sporu geniş kitlelere yaymak adına, ilk maça hanımını da alıp gideceğini duyurarak herkese, eşleriyle birlikte maça gelme çağrısında bulundu.
Gecenin sonunda, tüm kulüp temsilcileri, birbirlerine destek olma sözü verdi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.