Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

HASAN KORKMAZ VE EMRE KARA SEMİNERİ BAŞARI İLE TAMAMLADI

Spor kamu oyunca bilindiği gibi geçtiğimiz hafta içersinde TFF-KÜTAHYA TÜFAD iş birliği ile düzenlenen,de  TFF Grassroots C lisans Antrenör Eğitim Programı tamamlandı.
Bu seminere Tavşanlı spor camiasından iki kişi katıldı.
Halen faal futbol yaşamını sürdüren Hasan Korkmaz ve 2020 yılında faal futbol yaşamını noktalayan Emre Kara.
Semineri başarı ile tamamlayan ikiliyi kutlayarak kendileri hakkında kısa bilgiler sunalım.

HASAN KORKMAZ:Futbola filiz lisansla Çukurköyspor alt yapısında başlamış Korkmaz.Tavşanlı Linyitspor-Akıncılarspor-Moymulspor-Ömerbeyspor-Bağlıkspor ve Dereboyu Yağmurluspor yılında forma giydikten sonra Gençlergücüsporun ilk kuruluş yılı olan 2017 yılında bu takıma gelmiş ve faal futbol yaşamını Gençlergücüsporda sürdürüyor.
EMRE KARA:1996 yılında Göbelsporda filiz lisans ile futbola başlamış.Sonrasında Tavşanlı Linyitsporda Hasan Sarı hocanın öğrencisi olmuş.Çardaklısporda iki sezon forma giydiği dönemde  1.amatör lig şampiyonluğu yaşamış Emre Kara.Sonrasında askerlik görevini  ifa eden Emre Kara,kapanmış olan Göbelsporun yerine kurulan Göbel Gençliksporun kurucuları arasında yer almış.Göbel Gençlikspor kaptanı oolarak sürdürdüğü futbol yaşamını Ayvalısporda bir sezon oynarak noktaladığı tarih de 2020.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.