Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DERBENTSPOR YENİ SEZONA İDDİALI KADRO HAZIRLIYOR

1.amatör lig ekiplerimizden Derbentspor,2017-2018 sezonu için,şampiyonluk hedefliyor ve amacına ulaşabilecek bir kadro hazırlıyor.

 

6 temmuz hüseyin özel6 temmuz çıkrıkçı
Derbentsporun başkanlığını şu an Engin Altıntaş yürütmekte.Engin Altıntaş nerdeyse 10 yıldan beri kulüp başkanlığını yürütüyor.Engin Altıntaş’ın adı nerdeyse Derbentsporla özdeşleşmiş aslında.Derbentsporda 20 yıldan fazla süre faal olarak futbol oynamış başkan.Futbolculuk geçmişinde iki yılda Tavşanlı Linyitsporda oynamışlığı var.

 

6 temmuz meriç6 temmuz serkan
Engin Altıntaş,artık Derbentsporun süper amatör ligde yer alması gerektiği kanaatinde.Bu amaç için Tavşanlı amatör liglerinin,gözde futbolcularını transfer etme gayreti içerisinde,sayın Altıntaş.
Bu sezon için ilk olarak,geçtiğimiz yıl Bağlıksporda oynayan,deneyimli ve etkili futolcu Yavuz Balcı ile anlaştılar.Balcı transferi sonrası başlayan suskunluklarını,amatör futbolumuzun etkin isimlerini transfer ederek bozdu Derbentspor.
Yeni transferleri şöyle Derbentsporun.

 

6 temmuz tunahan6 temmuz okan6 temmuz hayatiGençlergücüspordan,Hüseyin Özel,Berkan Çıkrıkçı,Meriç Akyol ve gol yollarının etkili ismi Serkan Türker.Ve gene Gençlergücünün genç oyuncularından Tunahan Kuşdemir.
Bir dönem Tavşanlı Linyitsporda profosyonel olarak oynamış Okan Ülker.Gene Tavşanlı amatör futbolunda tanınmış futbolculardan Hayati Güre.
İç transfer olarak da kaleci Beytullah Akuysal ve Mehmet Abalı ile anlaşmış durumdalar.

 

6 temmuz kaleci6 temmuz abalı
Başkan Engin Altıntaş,hedefleri doğrultusunda,görüşme yaptıkları futbolcular olduğunu ancak kesin bir anlaşma sağlanmadan isim belirtmenin uygun olmayacağını açıkladı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.