Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

CHP TAVŞANLI İLÇE BAŞKANI FÜSUN AKTAKKA YILDIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Tavşanlı ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız,sosyal medya hesabından gündemi değerlendirdi.

24 Haziran’da yapılan, seçime benzemeyen seçimlerden sonra, CHP’de olağanüstü kurultay istekleri başladı. Bu demokrasinin gereği, olağan bir durum ve CHP’nin iç meselesidir.
İyi parti ve akapede de kurultaylar toplanacak olmasına rağmen, yandaş medya nedense sadece CHP’nin iç işlerine odaklandı. Nedenini biz biliyoruz da akape seçmeni bilmiyor. Zira bu havuz medyası gerçekleri halktan gizliyor. O zaman biz anlatalım gerçekleri:

FB_IMG_1533890507009
1.si; seçimden önce de kötü olan ve seçim çalışmalarında bizim anlatmaya çalıştığımız ama seçmenin anlamak istemediği ekonomik çöküş hız kazandı. Türk lirası karşısında hızla değer kazanan dolar 6,20 görerek tarihi rekorunu kırdı, zamlar yağmur gibi yağmaya başladı. Artık para bulmak, 4 yapraklı yonca bulmak kadar zorlaştı.
Nitekim; seçimden önce akapenin ve mhp’nin karşı oldukları bedelli askerlik, para uğruna yasalaştırıldı. Hatta müracaat çok olsun diye yaş düşük tutulup, bedeli de ödenebilir oranda tespit edildi. Avrupa’dan alınamayan borç, Çin’den bulundu. Ama karşılığında ticaret anlaşması imzalandı. Bundan sonra kalitesiz Çin mallarını evlerinizde daha çok göreceksiniz.

2.si; ABD’li rahip Brunson tahliye edilmeyince, Trump önce tehdit etti. Bu tehdit sonunda rahip hapishaneden çıkarılıp ev hapsine alındı. ABD’ye bu da yetmedi ve 2 önemli bakanın mal varlıklarına el koydu. Bu, o kadar onur kırıcı ki, 2 bakan, yurt dışında hiçbir banka işlemi yapamayacaklar. Yaparlarsa, paralarına el konulacak. ABD’de malları olup olmadığı önemli değil! Önemli olan Adalet ve İçişleri bakanları olmaları. Yani bu olay doğrudan Türk adalet ve İçişlerine müdahale anlamını taşıyor. Yani doğrudan T.C.’ni hedef alıyor. Ne denli onur kırıcı olduğunu takdirlerinize bırakıyorum.

3.sü; ABD.nin İran ambargosu!
Bu Türk ekonomisinin belini bükecek bir durum. Ucuz doğalgaz ve petrol ithalatı bitecek, zaten enerjimizin %70 bağımlı olduğu, pahalı Rus gazına esir olacağız. Ambargoya karşı, Avrupalı gibi itiraz edemiyoruz. Zira Reza Zarrab davası nedeniyle göbeğimizden bağlandık ABD’ye.
Her an ceza beklentisi içindeyiz. 5-10 milyar dolar bir ceza kesilecek devlet Bankalarına. Bunu düşürmeye ve ertelemeye çalışıyoruz. Halk Bankası genel müdür yardımcısı Hakan Atilla halen orada hapis ve ilginç olansa içlerinde en az suçlu olan da o kişi. Ve biz o bürokratı isteyemiyoruz, zira hem itibarımız yok, hem de elimiz kolumuz bağlı!

FB_IMG_1533890429087

Kısacası; tüm olumsuzluklara kulak tıkayan havuz medyası, bunları halktan gizlemek için “mal bulmuş mağribi” gibi CHP’nin kurultay meselesine sarıldı. 6.20 TL’ye fırlayan dolar, Trump’ın tehditleri, Alman Başbakanı Angela Merkel’in sessiz sedasız koyduğu ambargo, dünya medyasının yaptığı uyarılar, ne gazete ne de TV’lerde haber olmuyor. AHaber “Artık dolarınızla daha fazla TL alabileceksiniz” diye halkla dalga geçiyor.
Yazıklar olsun! demek yeter mi bilmem ama yetse de yetmese de yazıklar olsun! diyorum!

Fisun Aktakka Yıldız
CHP Tavşanlı İlçe Başkanı

FB_IMG_1533890146910

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.