Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

CHP İLÇE BAŞKANI FSUN AKTAKKA YILDIZ 30 AĞUSTOSU KUTLADI

Bugün büyük zaferimizin 99’ncı yıldönümü. Bizler bugün tıpkı 99.yıl önce olduğu gibi yine aynı birlik ve beraberlik duyguluları ile bu topraklara, birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkıyoruz.
Ayrışmadan değil beraberlikten yana, ayrılıktan değil birlikten yana, düşmanlıktan değil kardeşlikten yana bir anlayışla kurduğumuz bu güzel vatanı, aynı duygularla birbirimize sımsıkı tutunarak daha çok çalışarak güçlendireceğiz. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız,zengin tarihi mirasımıza sahip çıkacağız
Tarihimizi tersten okutmayacağız. Türk milletini tarihten silecek olan Sevr paçavrasını imzalayan korkakların kim olduğunu bileceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin tapusu Lozan’ı ve kahramanlarını asla unutmayacağız. Çanakkale’deki tam bağımsızlık mücadelesini; Samsun’dan başlayan milli mücadele ruhunu Anadolu’nun tüm) damarlarına taşıyarak Amasya’da ‘Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır’ diyenleri; Erzurum’da, Sivas’ta ‘Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür, bölünemez’ diyenleri; ilmek ilmek Anadolu’nun tüm coğrafyasında bir milletin nasıl ayağa kalktığını hatırlayacağız, yeniden hatırlatacağız.
Bu milleti yok etmek isteyenlere boyun eğenleri; buna karşı bağımsızlık aşkı ile yanıp tutuşanların kimler olduklarını çocuklarımıza torunlarımıza aktaracağız.

Cumhuriyetin temellerinin; kadın erkek genç yaşlı demeden, Türk-Kürt, Alevi-Sünni demeden cephede omuz omuza aynı topraklarda ay yıldızlı Türk bayrağı altında yaşamak için, bugünler için olduğunu anlatacağız. Savaşta azalan erkek nüfusu tamamlayan, kimi zaman düşen bombalar arasında su taşıyan, kimi zaman toprağı ekercesine siper kazan vefakar, cefakar Türk kadınını anlatacağız. Halide Edipleri, Halime Çavuşları, Kara Fatmaları anlatacağız. Çiğiltepe komutanı Reşat Bey’i, süvari birliği ile İzmir’e ilk giren Fahrettin Altay’ı, kahraman pilotlarımızı anlatacağız. Ve unutmayacağız.

Vefasızlara inat, vefa Türk’ün şiarıdır diyen bugün yediğimiz, yarın yiyeceğimiz ekmekte, ciğerlerimizi doldurduğumuz özgürlük havasında, dik başımızda, bu aziz yurdun her karış toprağında hakkı olan kurtuluş destanımızın başkahramanını, bitmeyecek sönmeyecek sevdamızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün adını bağıra bağıra gelecek nesillere hep birlikte haykıracağız. Selam olsun Afyon Ovası’na, selam olsun Kocatepe’ye, selam olsun İzmir’in dağlarında açan çiçeklere, selam olsun bu topraklar için şehit olan atalarımıza, selam olsun kahraman Mehmetçiklerimize, selam olsun memleketimizin kurucusu kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze ve onun silah arkadaşlarına”

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.