Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

CHP İL BAŞKANI İLÇE ÖRGÜTLERİNE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya il başkanı dr.Zeliha Aksaz Şahbaz,ilçe örgütlerini ziyarete devam ediyor.6 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak olan il başkanlığı seçimleri öncesinde,partililerinin görüşlerini almaya önem veren,il başkanı,28.12.2017 günü Hisarcık ve Emet ilçelerindeydi.

 

30 aralık zeliha bşk hisarcık30 aralık zeliha bşkn emet

29.12.2017 günü önce Domaniç ilçe örgütünü ziyaret eden dr.Zeliha Aksaz Şahbaz,sonrasında Tavşanlı CHP ilçe başkanlığında partilileri ile bir araya geldi.

Konuşmalarında özellikle taşeron işçilerin sorununa değindi sayın Aksaz Şahbaz.Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim ve sendikaların ortak talebi,bütün taşeron işçilere,ayrımsız ve şartsız kadro verilmesiydi diyen il başkanı,bu talep karşılanmamış ve işçiler arasında ayrımcılık yapılmıştır diye konuştu.Yerel yönetimlerde,yüzbinlerce,taşeron işçisinin kadro kapsamı dışında bırakıldığını vurguladı.Bu işçiler yalnızca,bir şirketten diğer bir şirkete geçebileceklerdir,bu ne ahlaki ne de vicdanidir.

 

30 aralık zeliha bşkn domaniç

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak,ETİ BOR’da,GLİ ve tüm KİT’lerde,yerel yönetimlerde bulunan tüm taşeron çalışanlarımızın haklarına sonuna kadar sahip çıkacağız,bundan kimsenin şüphesi olmasın diyen il başkanı dr Zeliha Aksaz Şahbaz,son olarak sözü ŞEKER KURUMUNA getirdi.

Şeker pancarı üretimi ilimizin en önemli tarım geliri idi. Bizler şeker pancarı ekerek hayata hazırlandık. Şeker fabrikasının özelleştirilmesinden sonra Şeker Kurumu’nun AKP ve saray iktidarı tarafından bir gecede 689 nolu KHK ile kapatılması çok üzücüdür. Ülkemize ihanettir.

Daha sonra Tavşanlı Chp ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız ve diğer yöneticilerle,parti içi konularda bilgi alışverişinde bulundu.

 

30 aralık erkmen

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.