Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 13 LER FİYASKO İLE BAŞLADI

Bu hafta U 13 yaş grubu maçlarının başlayacağını duyurmuştuk.O yazımızda inşallah,ilerleyen haftalarda bu işten cayan takımlarımız olmaz demiştik.Abdala malum olurmuş,derler ya hani.Sanki bize de başlangıç haftası malum olmuş ki öyle yazmışız.Daha ilk başlangıç haftasında Bozbelenlilerspor ile Demirbilekspor takımları maçlara çıkmadılar.Dahası bu haftayı bay geçen Ömerbeysporun da U13 maçlarına çıkmayacağı konuşuluyor.

İlk maç T.Linyitspor ile Bozbelenlilerspor arasında 12.30 da başlayacaktı.Saat erken geldi bize ağırdan aldık biraz.En kötü ihtimalle ikinci yarının son bölümlerine yetişiriz diye düşünüp,aheste aheste tuttuk karakovanın yolunu.Kuruçay yolundaki hemzemin geçidi geçip,marketten de sigaramızı aldık.Devam edeceğiz aheste aheste,İlçe spor müdürlüğü görevlilerinden,Avni arkadaşımız durdu yanımızda.

5 mayıs ali dönmez avni can

Hayırdır sen de mi geç kaldın demeye hazırlanıyorduk.İlk maç iptal abi oynanmadı haberini verip ekledi,Bozbelenlilerspor gelmedi.Geldik tesislerin önüne,doğal gaz kazı çalışması var,içeri girmek imkansız.Avni çekti arabasını,hayvan pazarının o tarafa.İlerleyen zaman içerisinde de gitti,kepçe operatörünün yanına,gelecek takımların içeri girebilmesi için,kazılan kısımların bir bölümünü kapattırdı.Buradan Avni arkadaşımı tebrik ediyorum,bana ne ya deyip çekilebilirdi kenara.Bunu yapmak yerine olaya pratik bir çözümü buldu kendiliğinden ve halletti.

5 mayıs geren atay harun

Tesislerde daha sadece Avni ve ben varken,Beyköyspor kulüp başkanı Harun Büber geldi.Hayırdır başkanım dedim,maçlara bir göz atmak istedim yanıtını aldık.Güldüm,bak işte başkanım gördüğün gibi maç falan yok diye yapıştırdım sözü.En iyisi ben gideyim tekrar gelirim dedi,Avni’den tüyoyu almıştık,Demirbilekspor da gelmeyecekmiş dedik.İyi ben gideyim,gerekirse sana telefon ederim deyip ayrıldı.Erdem Gençlik 3 Eylül maçını izlemeye geldi sonrasında.

5 mayıs hanımçeşme

Devamında önce bir başka görevli,Mustafa arkadaşımız geldi.Hemen peşinden saha komiseri Ali Dönmez.Ali Dönmez arkadaşımız Demirbileksporun kesinlikle gelmeyeceği bilgisini verdi.Tesis görevlileri Ali Kaynak’ında gelmesiyle tamamlandı.İlçe spor müdürlüğü antrenörlerinden Yücel Tosun gene her zaman olduğu gibi damladı tesislere.Maçın hakemi sağlıkçı Ramazan Bey geldi.Hanımçeşmespor geldi.Gelmeyen Demirbilekspordu.

5 mayıs deniz mustafa

Hanımçeşmesporlular kendi aralarında antrenman maçı yaparak,değerlendirdiler gelişlerini.Teknik adam Mehmet Kale ile sohbete daldık.Sonrasında Hanımçeşmespor futbolcularından Hasan Akdaş geldi.Kale hoca,cezalısın hem de cezan çok diye takıldı.Tamam öderiz dedi Hasan Akdaş ve ekledi hocam bak geldiğim için cezanın biri bitti dedi.Sonra,maçın hakemliğini ben yapayım dedi ve bak hocam hakem de olduğuma göre ceza kalmaz deyip,abi sende şahit ol dedi,tamam tamam deyip gülüştük.

5 mayıs erdem 3 eylül

Nihayet üçüncü maçta her iki takım maçını oynayacaktı.Saha komiseri Ali mDönmez’in görevi iki maçlıkmış o gitti Ömer Atay geldi.Tepecikli komiserim derim genelde ona.Mustafa da malum Tepecikli,Avni ve Ali de olunca,muhabbetleri espirili oluyor,biz ara sıra katılıyoruz,dinlemedeyiz daha çok.

5 mayıs 3 eylül kaptan

Önce Erdem Gençlikspor geldi,Güneyy Erdem,Burhan Zorba ve Bülent Geren.Bu üçlü çok aksi bir şey olmazsa,resmi maçlarda özellikle hep birlikte oluyorlar.Sonrasında 3 eylülspor geldi başlarında tabi ki Oktay Doğu.Çocuklar içeride ısınırken,Harun Büber ve Bülent Geren epey bir futbol muhabbetine daldılar biz sadece kulak misafiri olduk.

5 mayıs erdem

Maç başlamadan önceki görüntülerde güzeldi açıkcası.İki takımın futbolcuları toplu halde fotoğraf çekildiler.Bu konuyu bizde önemsiyoruz aslında,özellikle bu yaşlarda birlikte resim vermeleri,çocukların bilinç altına,sporda kardeşliği yerleştiriyor diye düşünüyoruz.Maç başlamdan dışarı çıkacağım yavaş yavaş,baktım Burhan Zorba kaptan,su kolisini kucaklamış geliyor.Tavşanlı Linyitsporun efsane ismi,gocunmuyor hiç bir şeyden.Helal olsun deyip,gülümsedik Burhan Zorba’ya.Minik sporcularımızda sahada centilmence,keyiflice maçlarını tamamladılar.Aklımızda kalan 3 Eylülsporun maçı kazandığıdır.

5 mayıs burhan zorba

Son maç Akıncılarspor ile T.Gençlikspor arasında.İşin doğrusu bizimde beklediğimiz maç.Neden derseniz torunumuz Deniz Berk’de Akıncılarsporda oynayacak.Önce Akıncılarspor geldi sonra T. Gençlikspor.Akıncılarsporun başında Hasan Özkul T.Gençliksporun başında Onur Torlak.Her ikiside aslında bir taraftan amatör olarak faal futbol yaşamlarını da sürdürüyorlar.

5 mayıs ben deniz

Benim torun Deniz Berk,dede babam da gelecekti arar mısın dedi.Emir demiri keser derler,aradık oğlumuz Mustafa’yı geliyorum dedi,geldi de zaten.Benim Deniz Berk’le lades muhabbeti var.Aslanım dur fotoğrafını çekeyim deyip çektim.Sonra Deniz2e telefonu uzatıp bak bakalım yakışıklı çıkmış mısın diye yem attık.Dedesine çekmiş diyeyim,güldü aklımda dede deyip aldı,geri uzattı sırıtarak,bende aklımda dedim tabi.Lades de yenilmeyi sevmem pek,bakacağız artık ne kadar sürecek.

5 mayıs akıncılar

Bir önceki maçtaki güzel görüntüler bu maçta da gerçekleşti.İki köklü kulümüzün sporcuları aynı fotoğraf karesinde yer aldılar.Dedik ya bu tür olaylar,minik sporcuların bilinç altına yerleşir.Futbolda rekabet esastır elbette ama dostluk ve kardeşlik de kaçınılmaz olmalıdır.Akıncılarspor ile T.Gençlikspor U13 maçı güzel ve centilmence geçen bir maç oldu.Başladığı gibi gibi bitti maç,skoru 0-0 bağladı her iki taraf.

5 mayıs gençlik

Bakın biz alt yapı alt yapı diye tam tabiri ile cızıklıyoruz da.Tavşanlı amatör kulüplerinin alt yapılarında bizce büyük sorun var.Bir kaç kulübün haricinde,alt yapı diye bir şey yok.Tamamen iş olsun diye,göstermelik olarak yapılıyor.Bu konuya,Tavşanlı amatör futbolunun gelişmesi adına,ciddi anlamda eğilinmelidir.Kimler eğilmelidir,bunu da yazıp ukalalık etmeyelim en iyisi.

5 mayır hasan özkul torlak

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.