Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

T.LİNYİTSPOR SARIGÖL VE TRANSFER MEVZUU

T.Linyitsporla ilgili son yazımızda,biz istikrardan yanayız deyip tavrımızı net olarak ortaya koymuştuk.Bu düşüncemizde elbette hiç bir değişiklik yoktur.Bilebildiğimiz kadarı ile mevcut yönetim,transfer çalışmalarını da sürdürmektedir.Bu konu için bizim söyleyebileceğimiz,öncelikli olarak teknik heyetin de belirlenmesi ve spor kamuoyuna duyurulması olacaktır.Biz Erhan Sarıgöl ve ekibinin göreve devam edeceğini düşünüyoruz.

Bu nedenle de sayın Sarıgöl için geçtiğimiz sezon neler yapmış daha doğrusu bizim pek içimize sinmeyen neler yapmış onu dile getirmeye çalışacağız.Şimdi bazı takipçilerimiz,hem Sarıgöl devam etmelidir diyorsun,hem de eleştiriyorsun,bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu diyebilir.İkisi farklı konudur bize göre,hem yazacaklarımız sadece kendi görüşlerimiz de değildir.Taraftarlarımızın içinde de,T.Linyitspora gönül verenlerde de,görüşlerimize katılan hatırı sayılır ölçüde kişiler olduğunu da biliyoruz.

18 mayıs sarıgöl 2 fatih

Şimdi aslında,Sarıgöl sezona şanssız başladı demek te yanlış olmaz.Lig başlamadan önce,planlarını kurduğu,Besler takımda yer alamamıştır.Büyük umutlarla transfer edilen Necati Önal,ilk haftanın sonunda tası tarağı toplayıp gitmiştir.Ki gene bunlarda pek bu yazının konusu değildir.

Sezona başlarken özellikle stoper mevzusunda,bize göre titiz davranmamıştır Sarıgöl hoca.Üç gerçek stoperle başladık sezona,Fatih Yılmazlar,Murat Kurt ve Cihat Öztürk.Şansımız yaver gitti pek sıkıntı yaşamadık,sezonun son iki üç maçı hariç.Sanırım bu sezon bu konu gözden kaçırılmaz.Gene sezon başında,anlamsız bir transferi onaylamış,Muhammet Özdemir’in de kadroda olmasına cevaz vermiştir.Böyle olunca,alt yapımızdan gelen,Muhammet ile aynı oyun karakterine sahip ve bizce gelecek vaat eden Mustafa Münir Türkmen’in önü kesilmiş ve Münir takımdan yollanmıştır.Muhammet transferini isabetsizliği de ikinci yarı ortaya çıkmış,o da ayrılmıştır takımdan.

20 nisan ben cengizhan zeytin

İkinci yarı başladıktan iki ya da üç maç sonrasında kaptan Fatih Yılmazlar krizinde,suskun kalmayı tercih edip,krizde etkin rol oynayamamış ve takıma katkısı olan futbolcunun gönderilmesine seyirci kalmıştır.Ve bizce özellikle ikinci myarıda yedi maç üst üste gol atamayıp suskun kalan İbrahim Zeytin’e aşırı sabır göstermiştir.Zeytin’i ısrarla ilk onbir de sahaya sürmüş ve erken dakikalarda da oyundan almayı aklından bile geçirmemiştir.Ve aslında bu durum hem İbrahim Zeytin’i hem takımı olumsuz etkilemiştir.

Bir başka futbolcu Cengizhan Gündüz, ki biz de bir ara bu futbolcuyu eleştirmiştik.Cengizhan’da sezonun flaş isimlerinden olarak gelmişti.Sarıgöl hoca ise Zeytin’e gösterdiği sabrı,Cengizhan’a göstermek taraflısı olmamıştır.Belki de dediğimiz gibi İbrahim Zeytin’i kenara alıp Cengizhan ile farklı bir oyun tarzı denemiş olsa,bizler için daha iyi olabilirdi.

12 nisan sarıgöl ben

Son olarak sevgili Erhan hocanın alt yapımızdan gelenlere pek sıcak davranamadığını ya da güvenemediğini söylemek isteriz.Hadi Muhsin Özçiğdem’i bir kenara bırakalım,sakatlık çocuğun yakasını bırakmadı ve bu sezonda Muhsin için kayıp yıl oldu diyelim.M.Ali Aydemir’i de kazanmak adına çok fazla hamle yapmamıştır Sarıgöl hoca.Ya da Ekrem Melih Özer var örneğin,bildiğim bir dakika bile süre almadı genç futbolcu.Son maçta bile oyuna dahil edilmesi teknik ekipten kimsenin aklına gelmedi.Neden önemsiyoruz bu konuyu,çünkü biliyoruz ki,alt yapıda oynayan gençler A takımı takip ediyorlar.Bakıyorlar kendi içlerinden gelenler için umut yok.İster istemez olumsuz etkileniyorlar bu durumdan diye düşünüyoruz..

Son olarak şunları yazmak isteriz ki bunu yazarken Moymulsporu küçümsemek gibi bir amacımız yok.Moymulsporda Tavşanlı’mızın güzide ve köklü kulüplerindendir.Dahası bu sezon ilimizin BAL temsilcilerinden olacaktır.İşte biz Moymulspor U 19 takımı ile antrenman maçı yaptık da,T.Linyit 19 ları ile bir kere olsun antrenman maçı yapmak ta,gene Sarıgöl hoca dahil hiç kimsenin aklına gelmedi.

Aklımızdan geçenler bunlar şimdilik.Biz dediğimiz gibi sayın başkan Akın Şirin’e ve yöneticilere güveniyoruz.Sayın Erhan Sarıgöl ve ekibine de güveniyoruz.İnanıyoruz ki 2019-2020 sezonunda her şey çok güzel olacaktır.Madem inanıp güveniyorsun,neden bunları yazdın sorusuna da yanıtımız sayın Sarıgöl’e önümüzdeki sezon bir nebze de olsa ışık tutabilmektir yanıtını veriyoruz.

7 şubat muhsin

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.