Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİGİMİZDE 11. HAHAFTA MAÇLARI

Süper amatör ligimizde 11. hafta maçları oynanacak.Lider Yeşilayspor,1867 Simavsporla karşılaşacak.Maçın favorisidir Yeşilayspor her hangi bir sürprize izin vermez.İkinci sırada olan Dumlupınar Üniversitesporun rakibi Çamlıca spor,dolaysı ile Üniversite üç puanın hükmen sahibi olacak.

Üçüncü durumda olan Moymulsporun rakibi Tepecikspor.Geçen hafta farklı kazanan Moymulspor bu haftada kazanır.Akıncılarsporun konuğu Hacıkebirspor,Akıncılarspor bu maçın favorisidir ve bu maç gol atmakta zorlanmayacaktır.

Haftanın zor olan maçlarından ilki Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile Evliya Çelebi Çağlayan Azotspor arasında.Tahmin yapmak elbette zor bu maç için elbette.Ama biz maç berabere bitmezse Özel İdare kazanır diye düşünmekteyiz.Son olarak Seramikspor-Uluyomak 1 Eylülspor maçını Uluoymak deplasmanda kazanabilir diyoruz.Tavşanlı Gençliksporda haftayı maç yapmadan üç puanla kapatacak ikinci takım.

07.12.2019 CUMARTESİ

SERAMİKSPOR             ULUOYMAK 1 EYLÜL 13.00 TOKİ1

YEŞİLAYSPOR              1867 SİMAVSPOR         15.00 TOKİ1

08.12.2019 PAZAR

ÖZEL İD.KÖY HZM.  E.Ç.ÇAĞLAYAN AZOT   15.00 TOKİ

AKINCILARSPOR      HACIKEBİRSPOR          13.00 K.KOVA YENİ 1

MOYMULSPOR         TEPECİKSPOR                 15.00 K.KOVA YENİ 1

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.