Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SAKALIMIZ YOK KULAK VERENDE YOK

Şimdi herkesten izin isteyerek kısa bir süre öncesine dönmek istiyorum.Tavşanlı Linyitsporda,teknik direktör sayın Ahmet Erdinç’le yollar ayrılmış.Yöneticiler yeni bir teknik adam arayışı içine girmişlerdi.Biz hem Tavşanlı Linyitspor taraftarı olduğumuz,hem amatör sporumuzu kör topal takip ettiğimiz ve belkide kendimizi fasülye gibi nimetten saydığımız için.Yöneticilerden gelecek teknik adam hakkında bilgi almaya çalışmış ama alamamıştık.

Gene de azdan çoktan bu işlerin içinde olduğumuz için,teknik direktör olarak sayın Hasan Şengün’ün getirileceğini öğrenmiştik.Bizim sayın Hasan Şengün’ün şahsı ile ilgili her hangi bir problemimiz yok,olması da mümkün değil.Ancak kendi çapımızda yaptığımız araştırma neticesinde,düşünülen ismin Tavşanlı Linyitspora yararlı olmasının mümkün olamayacağı kanısına vardık.

17 Haziran 2017 tarihinde bu düşüncemizi dile getiren bir yazıyı da kaleme aldık.Dahası bu yazımızda sayın Şengün’e 5 -6 hafta ömür biçme cüretinde de bulunduk.Ancak gerek Tavşanlı Linyitspor yönetimi içinden,gerek dışardan bizi uyaranlar oldu.Sen Tavşanlı Linyitsporluyum diyorsun,takıma destek vermek yerine,açıkca cephe alıyorsun pek uygun düşmüyor dediler.Madem böyle düşünülüyor peki dedik Tavşanlı Linyitsporun çıkarı bu doğrultu da ise,biz takımımız için susmasını da biliriz dedik ve sonrasında olumsuz hiç bir şey yazmadık.

 

4 ekim dobi besler4 ekim çetin ünal4 ekim dobi necmi

Geldiğimiz nokta da haklı çıkmanın üzüntüsünü taşıyoruz.Teknik direktör 5 hafta bile dayanamış 2. haftada karşılıklı görüşme ile yollar ayrılmıştır.Tavşanlı Linyitsporun gelecekteki başarıları adına bu erken hamlenin isabetli olduğunu söylemek mümkündür.Tabi sayın Şengün’le birlikte gelen kaleci antrenörümüz sayın Çetin Ünal’da görevden ayrılmış.Etik olarak doğru gibi görülse de sayın Ünal ayrılmayabilirdi.

 

4 ekim hasan.4 ekim barış

Bizim takımızın başına şu gelsin,bu gelsin diye haddimizi aşan cümleler sarf etmeyeceğimiz de malumdur.Bu kez Tavşanlı Linyitsporun takımın maddi durumunu da göz önüne alarak,en isabetli seçimi yapacaklarına inanmak istiyoruz.Ancak madem yönetimden çıt yok,kulağımıza çalınan başka bir duyumdan bahsedelim.Hocanın ayrılışından hemen sonra iki futbolcu ile anlaşıldığı söylentileri var.Kardeşim oyuncu ihtiyacı varsa ki, vardır olabilir,bekleyin yeni teknik adamın da görüşünü alarak transfer yapın.Bu duruma başka bir bakış açısı da şöyledir,belki sayın Şengün’le karşılıklı olarak anlaşıp ayrılmadan,başka bir teknik adamla anlaşıldı yeni gelen isimler de onun istediği futbolcular.

Teknik direkdörün ayrılması isabetlidir dedik de demesine sonrasında karmaşık bir durum oluşacağı da ayrı bir gerçektir.Örneğin sayın Şengün’ün göndermiş olduğu futbolcular var,bazılarına katıldık bazılarına katılmadık.Transferine onay verdiği futbolcular var.Sezon başına uzunca bir süre,eski teknik heyetle hazırlanış var.Karışık bir iş vesselam,mesela bundan sonra ki olası bir başarısızlık durumunda,yeni gelecek teknik ekibin mazereti hazırdır.Kardeşim kadroyu ben yapmadım,sezon başı hazırlıklarında yoktum.Allah sonumuzu Tavşanlı Linyitspor açısından hayır etsin.

 

27 eylül ben ayhan tamer27 eylül ben deniz 14

Son olarak kısaca başka bir konuyu gündeme getirelim,olaki hep birlikte gördüğümüz rüyadan uyanırız.G.Lİ. Müeessese müdürlüğünde futbol takımımızı etkileyebilecek yeni gelişmeler var gibi.Tavşanlı’da dolaşan bir dedikodu müeessese müdürlüğünün anonim şirkete dönüştürüleceğidir.Kesin olarak gerçekleşirse,olumsuz etkilenenlerden bir bölüm de Tavşanlı Linyitspor olacaktır.

Sakalımız yok,sözlerimize kulak veren de yok.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.