Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÖMER UYSAL GÖBEL GENÇLİKSPOR ANTRENÖRÜ

ALİ MERMER:Şimdi Ömer hocam bu sezon tanıştık sizle.Açıkcası ben pek de tanımıyorum sizi.Anlatsanız hem bana hem futbol severlere kendinizi.

ÖMER UYSAL:Ali amca öncelikle Türkiye’mize ve dünyadaki virüs olayından dolayı hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Hastalara acil şifalar diliyorum. İsmim Ömer Uysal Göbel Gençlik sporun kaleciliğini yaptım. Sonra yönetimde çeşitli görevler aldım yani sporla her zaman iç içeyim. Geçen yıl kurulan yeni yönetimde yani bu sezon hem yönetici konumunda hemde Ercan Kuru hocamın destekleriyle ve yönetiminde onayıyla yardımcı hoca olarak göreve başladım.

ALİ MERMER:Peki hocam antrenör olarak teknik sorumlu ile futbolcularla ilişkilerinizde nelere dikkat etmeye çalışıyorsunuz?

ÖMER UYSAL:Ercan hocamdan çok şey öğrenmeye çalışıyorum. O da sağ olsun benim futbol bilgime ve görüşlerime güveniyor. Futbolcular ile ise aramızda farklı bir bağ oluştu. Zamanla gerek abileri gerek arkadaşları gerekse ailelerinden biri gibi olduğumu düşünüyorum çok kısa zamanda bunları hep beraber başardık.

ALİ MERMER:)Göbel Gençlikten konuşalım.Yenilgisiz lider durumdasınız.Büyük olasılıkla 1. Olarak bir üst lige terfi edeceksiniz.Başarı nasıl geldi diyeyim?

ÖMER UYSAL: Bizim ligde olan bütün amatör kulüplere başarılar diliyorum. Göbel Gençliksporun namağlup 1. olmasının sebepleri kulüp binası malzeme yöneticilerin birbiriyle iç içe olması ve futbolcuların abi kardeş gibi birbirlerine kenetlenip verdiğimiz görevleri herkesin üstüne düşenden çok yapmaya çalışması aile ortamını oluşturduk bunda öncelikle gerekli olan bütün imkanı sağlayan başta başkanımız Mehmet Kocakır 2. başkanım Ali Hakan Kara ve bütün değerli yönetime bir kez daha teşekkür ediyorum.

ALİ MERMER:Peki benim biraz üstünde durmaya çalıştığım konulardan biri de alt yapıdır.Göbel Gençlik de alt yapı pek canlı değil gibi.Siz ne düşünürsünüz?

ÖMER UYSAL: Abi Göbel Gençlikspor alt yapıya aslında çok önem veren bir kulüp. Geçen yıl takdir edersiniz ki u 19 da şampiyon olup Kütahya elemelerinde gittik. Fakat futbolcularımızın üniversite için kulüpten ayrılmak zorunda kaldılar. Her zaman alt yapıya verdiğimiz önemi önümüzdeki sezonlarda da vereceğiz inşallah.

ALİ MERMER:Hocam bu günlük bu kadar benden.Eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim.Teşekkürler sohbet için ve başarılar sonrası için.

ÖMER UYSAL:Ali amca amatör futbola verdiğiniz önem bizler için çok değerli göbel gençlik spor adına ve kendi adıma teşekkür ederim. Bir kaç daha ekleme yapayım tüm kulüplerde oynayan futbolcular ve yöneticiler bir aile ortamı oluşturmalı ve amatör futbol güçlenmeli ayrıca göbel gençlik spor taraftarına 7 den 70 e hepsine destekleri için teşekkür ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.