Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÖFKENİZİN SELİNDE KAYBOLUN

Şöyle söyleyerek başlayabilirim,aslında izlemediğimiz maç ve teferruatı için yazmamaya özen göstermeye çalışırız.Ancak taraftarı olduğumuz Tavşanlı Linyitspor maçlarına kayıtsız olmadığımız bir gerçektir.Kulağımız ordadır hep,anında bilgi sahibi olmaya çalışırız.Dumlupınar stadındaki maçtaydı kulağımız ve kaynaklarımız sağlam bu nedenle,rakip takım taraftarlarının magandalığını dile getireceğiz.Aslında belki maganda sözü bile az gelirde yerine koyacak kelime bulmakta güçlük çekiyorum.Klavye başındaki,sinirliliğimi ve gerginliğimi yatıştırabilirmiyim diye bir taraftan müzik dinleme derdindeyiz.Kazak Abdal’ın eşşeği saldım çayıra şiirinden parça kulaklarımda.

Derince kazın kuyusun

İnim inim inilesin

Kefen dikmeye iğnesin

Vereninde…. diye devam ediyor.

Yazık ki Kütahya ve Tavşanlı arasındaki kavga,gürültü hatta düşmanlık maalesef devam ediyor.Dumlupınarda taraftarımıza 90 dakika küfür edilmiş hakaret edilmiş.Yetmemiş maç bitimi nerdeyse bir saate yakın staddan çıkamamış.İstasyon civarında taraftar otobüslerimiz taşlanarak,tüy dikilmiş.Bu eylemlerin hiç birinin futbol taraftarlığı ile,sporseverlikle ilgisi yok.Bunu yapanlarında stadyumlarda yeri olmamalı.

Bu kadar büyük olaylar olduğuna göre,Kütahya emniyetinin sınıfta kaldığını söylemek de mümkün.Şöyle yapılabilirdi örneğin,önce konuk takım taraftarı çıkarılır staddan,otobüslerine bindirilip,güvenli bir şekilde yolcu edilir.Sayıca az olacakları içinde zaman kaybı çok olmaz.Sonrasında da ev sahibi takımın taraftarlarına hadi buyrun çıkın gidin denilir.Kütahya’da böyle yapılmayıp önce ev sahibi taraftar dışarıya alınca,binlerle ifade edilebilecek,taraftar sayısı elbette kontrol edilemezdi.Böyle olunca,dışarda rakip taraftara saldırı da önlenememiştir,otobüslerin taşlanması da.

 

2 ekim linyit arap2 ekim linyit besler

Sayın Valim sayın Emniyet Müdürüm,lütfen ilimizin adının sportif anlamda kötüye çıkmasına izin vermeyin.Korkarım ki Kütahyaspor ligde iddialı durumda olduğu sürece daha müeessif olaylar çıkabilecektir.Bunların önüne geçebilmeliyiz.

 

2 ekim yaralı taraftar2 ekim linyit kara sevda

Futbolda nefret kusanlara,öfke seli yaratanlara,yarattığınız öfke selinin girdaplarında kaybolun demekten başka bir şey de gelmiyor elimizden.Tavşanlı’dan maça giden bütün taraftarlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Biz sahalarda futbol terörü istemiyoruz,hiç bir yerde.Şöyle bitiyor türkü.

Kazak Abdal söz söyledi

Cümle halkı gör neyledi

Sorarlarsa kim söyledi

Soranın da…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.