Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR 1 ALİBEYKÖYSPOR 2

MOYMULSPOR:Ahmet Seyliğli – Sami Serdar Yılmaz – Bencan Elma – Selim Açıkbaş – Cihat Öztürk – Mustafa Yaşar Türker – Hüseyin Güleç(Muhammet Utku) Onurcan Şenkartal – Ali Efsat Aydın – Cihan Fatih Özdemir(Dursun Sorgun) – Mesut Yar(Hakan Dönmez)

TEKNİK SORUMLU:MUHİTTİN BAŞARAN

 

15 ekim onurcan15 ekim selim 12

ALİBEYKÖYSPOR:Hamdi Yılmaz – Yağızhan Biber – Sertaç Aydın – İbrahim Niasse – Suat Mede – Taşkın Gökçe – Ali Alkan (Selim Gödebil)- Amirhossein Epakchi – Eren Toksoy – Eser Şen(Orhan Kalafat) – Oğuz Kaan Kıldacı(Himmet Barış Erdeğer)

TEKNİK SORUMLU:ZEKİ ERSOY

BAL müsabakasında Ada stadında Alibeyköysporu konuk etti Moymulspor.Kağıt üzerinde güçlü gibi görünen rakibi karşısında,galibiyeti elinden kaçırdı demek de mümkün.Maçın daha 8.dakikasında öne geçmesine rağmen skoru tutamadı.18 ve 33 de yediği gollerle devreyi 1-2 yenik kapattı.

 

15 ekim moymul güleç15 ekim dönmez

İkinci yarı maçı çevirmek adına daha çok hücum düşünen taraf Moymulspor oldu.Bu hücumlar sırasında üç önemli kontraatak yedi,kaleci Ahmet Seyliğli bu kontralarda gol yememeyi başardı.

Maçtan önemli dakikaları kısa da olsa şöyle sıralayabiliriz.

Dakika 8:Ali Eftal Aydın gol 1-0 Moymulspor önde

Dakika 18:Eren Teksoy gol 1-1

Dakika 33:Eser Şen gol Moymul 1 Alibeyköy 2

Dakika 52:Onurcan Şenkartal mükemmel vurdu,kaleci kornere attı.

Dakika 64:Onurcan pas,Sami Serdar orta,Hakan Dönmez kafa aut.

Dakika 83:Cihat uzaktan şut kaleci kornere attı.

Dakika 86:Alibeyköy Epakchi şut üstten aut.

 

15 ekim alibeyköy15 ekim moymul selim.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.