Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVADA YAĞMURLU CUMARTESİ

Karakovada Cumartesi günü U 13 maçları vardı,artık bizde de alışkanlık oldu ya düştük yola.Her zaman ki gibi neredeyse,saha komiserlerimizden Ali Dönmez arkadaşımız durdu yolda,atla abi dedi,tesislerdeydik.Zaten adaşımız Ali Dönmez,kendi görevi bitince,hadi abi ben gidiyorum dediğinde,sağol diye yanıtladık,daha bizim torun gelecek maça.

16 haziran erdem kaptan

İlk maç,T.Linyitspor ile Erdem Gençlikspor arasındaydı.T.Linyitspor gelmiş,sporcular teknik sorumluları Hakan Dönmez gözetiminde ısınıyorlar.Tavşanlı futbolunun efsane isimlerinden Hasan Akçin abimizde gelmiş oturuyor tesislerin önünde.Bir ara Burhan Zorba ile  muhabbete daldılar.Burhan Zorba’ya kaptan nerede Erdem Gençlik dedim.İçeride son hazırlıkları yapıyorlarmış.Neyse Erdem Gençlik de çıktı sahaya ısınma vaziyetleri,Burhan Sezer gözetiminde.

16 haziran linyit iki kaleci

Hatta bir ara Sezer hocaya takıldık,ne oldu selamsız geçtin yanımızdan diye.Olur mu öyle şey görmedim,dalgınlığıma ver yanıtını aldık.Sahaya girişte baktım,Erdem Gençlikli bir sporcu,Burhan Zorba’ya hocam ayakkabıları bağlarmısın diye yaklaştı.Emrin olur dedi,Zorba kaptan.T.Linyitsporlu Yunus Emre Balcı’ya takıldık,bu gün ilk onbirde yok gibisin diye.Yavuz Balcı’nın oğlu,babasını geçecek diye takip ediliyor spor camiasında.Sonra Mert Erdal diğer kaleci arkadaşı Melih’le,Mert bu gün kalede gibisin diye takıldık.Evet amca öyle yanıtını aldık.Mert Mehmet Erdal hocanın oğludur,sevdiklerimizdendir Erdal hoca.

16 haziran yunus balcı

Neyse çiseleyen yağmurla başladı maç,biz tribüne yollandık.Mehmet Erdal ve Halil Aydın beraber oturuyorlar,bizde çöktük yanlarına.İkisi de evlat peşinde her zaman olduğu gibi.Mehmet Erdal Mert’in,Halil Aydın Görkem’in.Arada yağmur hızlanmaya başladı,hakem kısa bir ara verdi önce.İkinci başlangıçtan sonra,gene bardaktan boşanırcasına yağmur bunun sonucunda maç tatil oldu tabi.Tribünlerde kaldık epeyce,yağmuru izliyoruz.Üşür gibi olduk,Mehmet Erdal üzerindeki montu vereyim dedi,abi üşüdün diyerek,sağol dedik.Halil Aydın’da sen de delikanlı gibi gelmişsin bu havada deyince gülüştük.

16 haziran erdal ve halil

Yağmur hafifledi tesislere daldık,millet toplanmış futbol muhabbetinde.Tesis görevlisi Avni Uyar da herkese çayı yetiştirmiş.Hep futbolun içindekiler olunca konu elbette futbol,biz< dinlemekle yetindik.Kimler mi vardı,İbrahim Karakaya,Hakan Aygören,Burhan Zorba,Hakan Dönmez,babası saha komiseri Ali Dönmez,Yavuz Balcı,sağlıkçı Niyazi Serer,Güney Erdem,Hasan Akçın abimiz pek girmedi içeri.Arada Avni Uyar’dan bizde aldık çayımızı,makbüle geçiyor doğrusu.Neyse velhasılı kelam,yağmur nedeniyle 20.dakikada yarım kaldı ilk maç.

16 haziran burhan ayakkabı

İkinci maç Akıncılarspor ile Hanımçeşmespor arasında,olur mu olmaz mı,yağmur izin verir mi deken,önce Hanımçeşmespor geldi.Sonrasında da Akıncılarspor,Akıncılarsporda torunumuz Deniz Berk’de oynuyor biz de onun maçları kaçırmamaya çalışıyoruz.Deniz Berk’ede olacak futbolculardan diye bakıyoruz açıkcası.Çocukları ayırmış olmayalım da,Akıncılarspor 2007 lileri arasında Fehmi ve Berat’da olacak sporcular arasında gösterilir spor camiasında.Fehmi’nin babası Osman Başyiğit’de hep oğlunun peşindedir.Çiseleyen yağmurda gene tribünlerdeydi.

15 HAZİRAN DENİZ VE ARKDAŞLARI

Hanımçeşmespor sporcuları ile de muhabbetimiz var doğrusu.İbrahim var onların içerisinde bu maç kadroda yoktu.Noldu diye takıldık,geç kaldım amca diye yanıtladı.Hanımçeşmesporda Can Sarp var birde,olacak futbolculardan ve fizik olarak kendi yaş grubuna göre daha gelişmiş görünüyor.Hanımçeşmespor teknik sorumlusu Mehmet Kale hoca da umutlu ondan.

15 HAZİRAN İBRAHİM HANIMÇEŞME

Maç öncesinde,Akıncılarspor antrenörü Emrullah Alparslan’a seni ayrıldı diye duymuştum dedim.Öyle görünüyor abi,ama son maç çocukları tabi ki yalnız bırakmayacağız yanıtını aldık.Sonrasında Mehmet Kale ve Emrullah Alparslan ikilisinin muhabbetini dinledik.Hoca öğrenci ilişkisi var aralarında,Mehmet Kale Emrullah Alparslan’ı yetiştiren kişiymiş.Uzun yıllara dayanan saygılı ve sevgili bir arkadaşlık diyeyim.İşte böyle çocukların maçları ise bol gollü geçti ve 5-5 beraberlikle bitti.

16 haziran gençlik

Son maç ise T.Gençlikspor ile 3 Eylülspor arasında oynandı.Önce T.Gençlikspor geldi başlarında Cemil Göneş ve Onur Torlak.Sonrasında 3 Eylülspor,Oktay doğu hoca ile.Maç devam ederken geldiler,dolayısı ile ısınmaya tesislerin önünde başladılar.Hasan Akçin abimizde çocukların çoğunu da tanıyor,büyük çoğunluğu da elini öperek saygılarını gösterdiler.

16 haziran hasan akçın

T.Gençlikspor ile 3 Eylülspor maçı da çiseleyen yağmur altında oynandı.Bu maçın ve öncesindeki maçın saha komiseri de Ömer Atay’dı.Ömer Atay ve Avni Uyar ve sağlıkçı Niyazi Serer’in muhabbetleri de beni her zaman güldürmüştür.Şimdi konuşmaların içeriğini yazsak olmayacak doğrusu.Ama şunu yazmadan geçemeyeceğim,sağlıkçı bey ister darılsın ister küssün.Sağlık görevlileri ücretlerini beş aydır alamıyormuş.Kardeşim bu ücret işini kim yapıyorsa zamanında yapsın.Az ya da çok,bütün görevlilerin hak ettikleri ücretler zamanında ödenmelidir.

15 HAZİRAN KALE EMRULLAH

Neyse sevgili dostlar epeyce uzattık gibi.Son maçın ikinci yarısında ayrıldık,sağolsun Mehmet Kale hoca evimize kadar da bırakma nezaketini gösterdi.

16 haziran 3 eylül kaptan

Son olarak da bugün babalar günüymüş,sosyal medya yıkılıyor kutlama ile.Bizde bütün babaların ve iki oğlumuzun babalar gününü kutlayarak noktalayalım.

16 haziran evlatlar torunlar

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.