Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVADA KIRMIZI PAZAR

Karakovada Pazar gününün önemli maçlarından biri Derbentspor ile Göbel Gençlikspor arasında oynandı.Güzel maç olacağını düşünüyor ve başından beri izlemek istiyorduk.Lakin Tavşanlı Linyitspor söz konusu olunca ancak ikinci yarıya yetiştik.Maç biter bitmez oğlumuz Mustafa’ya hadi bakalım karakovaya gidiyoruz dedik. Ne yapacak başka,tamam dedi,bizi bıraktı da kendisi kalmadı ,toz oldu hemen.

Girdik tesislerden içeri,maç oynanıyor,Ahmet Bal hoca dışarıdan izliyor maçı.Hocam hayırdır dedik,ya sorma abi bende anlamadım,futbolcular didişti,kırmızı ile ben dışarıda kaldım yanıtını aldık.İyi bakalım hocam geçmiş olsun dedik de,maç boyu heyecanlıydı Bal hoca.

Neyse maçı izliyoruz,Derbentspor sahasında bir ikili mücadele.Hoop Derbentspordan Emre Acar ve Göbel Gençlikspordan Ramazan Gündüz oyun dışında.Ramazan namı diğer RG daha sakin de Emre’ye bir baktım tribünlere yollanma derdinde.Artık tribünlerden ne duyduysa gidip hesap soracak kendince.Gerek yok bu tür işlere Emre diyelim.

Arada Ramazan’la sohbet ettik,vallahi bu kart doğru değil abi ben de anlamadım neden kırmızı gördüm diye devam etti.Canın sağ olsun hem gol attın hem kırmızı gördün futbolda var dedik.Abi sen RG yaz herkes anlar dedi Ramazan.

Maç devam ediyor tabi Göbel Gençlikspordan Serkan Geleş de aldı kırmızıyı çıktı dışarı.Rakip iki kişi kalınca Derbentspor,hücum ve oyun üstünlüğünü ele aldı tabi.2-0 yenik durumdan kurtulma çabasındalar.Dakika 80 lerde bir penaltı kazandılar,bu pozisyonda Hasan Özkul’da kırmızı kartla oyun dışında.Konuştuk bir ara Özkul’la  vallaha top elime bile çarpmadı,hem penaltı gördük,üstüne kırmızı kart yanlış karar bu diye yakındı Hasan Özkul.Epeydir tanırım sahaların centilmen futbolcularındandır,Hasan Özkul.

Penaltıyı Gökhan Ülgen gole çevirip skoru 2-1 e getirdi.Arada Göbel Gençlikspor antrenöeü Ercan Kuru’da kırmızı kartlardan nasibini aldı.Hayırdır Ercan hocam dedik,valla ne diyeyim,hakemin kırmızı gösterme günü her halde dedi hoca.Neyse maç stresli biz de fazla üstelemedik.Derbentspor rakipten iki kişi fazla olmanın üstünlüğü ile beraberlik için bastırıyor hakem maçı sekiz dakika uzatıyor.

Uzatma dakikalarında bir penaltı daha Derbent lehine.Ayaklarına gelen beraberlik fırsatında,ilk penaltıyı gole çeviren Gökhan,bu kez iyi kullanamadı.Ve maçın son dakikası Derbentspor kalecisi  Orhun Kepenek onsekiz alanı dışında kaldı,kaleye plaselendi top.Tıngır mıngır kaleye girerken Serkan Türker koptu geldi direk dibinde çevirdi topu.Maç Göbel Gençliksporun 2-1 galibiyeti ile bitti..Futbolcular tribünlerin önünde taraftarı ile galibiyeti kutluyor.İşte bu arada Yasin Sarı kırmızı kart görmüş,işte biz bir tek bu kırmızıyı anlayamadık.

Her neyse maça maçtan çok kırmızı kartlar damga vurdu diyelim.Şunu da eklemeden geçemeyeceğim,bir arkadaşımız,abi sana bir şey söyleyeyim dedi.Tabi dedik hep yaptığımız gibi,hakemin verdiği bütün kararlar doğru dedi.Etmeyeceksin hakeme itiraz,sende haklısın dedik tabi.Nasrettin hoca gibiyiz bu aralar herkese haklısın diyoruz.Şöyle bitirelim Derbentsporda Engin Altıntaş’da dönmüş gene göreve.Futbol böyle bir şey kopmak kolay olmuyor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.