Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KARAKOVADA CUMARTESİ VE PAZAR

Belki kala acemice yazsak da amatör futbolun peşindeki günlerimizi dile getirmekten bir türlü vaz geçemiyoruz doğrusu.Geçen hafta hem Cumartesi günü hem de Pazar günü karakovada turladık.Pazar günü biraz erken ayrıldık ama o kadarlık kusur kadı kızında da olur diyelim.

Cumartesi gününün ilk maçı Akıncılarspor ile Yeşilayspor U 19 takımları arasındaydı.Biliniyor ilimiz play of müsabakasıydı.Açıkcası Akıncılarspor ilk yarıdaki oyunu ile maçı kazanacak görüntüyü vermişti.Akıncılarsporlu 7 numaralı gormayı giyen Talha Demirel daha 4. dakikada atacağı golün haberini vermiş gibiydi.Nitekim 25 de on sekiz üzerinden güzel bir gol attı.

İkinci yarı Yeşilayspor önce oyunu dengeledi.Sonrada Akıncılarsporun defansının yardımı ile beraberliği buldu diyebiliriz.İkinci gollerinde Akıncılarsporun faul itirazları vardı yoğun şekilde.Bu arada İlçe spor müdürlüğü antrenörlerinden Yücel Tosun ile de sohbet ediyorduk.Ben sanki kaleciye faul var gibi dedim.Yok dedi o defans oyuncusu ile çarpıştı.Arkadaki oyuncu faul yapmadıysa hakem haklıdır.Bize de sende haklısın Yücel hocam demek düştü.

Aslında izlenmesi gereken maç olmasına rağmen,kış şartları sporseverleri tribünlere çekmedi diyelim.Sadece evlat peşinde olanlar vardı.Bunlardan biride Tahsin Yurcu’nun babası Mehmet Yurdcu.Tribünlere birlikte yollandık.Sonra biraz gecikmeli de olsa Akıncılarspor A takım teknik sorumlusu Fatih Akdemir hoca da geldi.Biliniyor U 19 oyuncularından A takımda oynayanlarda var..Hava soğuk içimizi Fatih hoca ile sohbet ısıttı doğrusu.

Cumartesi geliyoruz yolda saha komiseri Ali Dönmez durdu yanımızda.Atla abi dedi nasıl olsa aynı yere gidiyoruz.Zaten dönüşte de bizi götürdü sağ olsun tek maçmış görevi Cumartesi günü.Biz de zaten ikinci maç olan 3 Eylülspor-Tavşanlı Linyitspor U12 maçını çok izlemedik başladıktan kısa süre sonra ayrıldık.

Pazar günü gene biraz erken davranmaya çalıştık.İlk maç gene 3 Eylülspor ile Tavşanlı Linyitspor arasında.Bu kez kategori,U 16 yaş grubu.Gene saha komiseri Ali Dönmez arkadaşımız.Durup alıyor sağ olsun,karakovaya gittiğimizde,R.Tamer Kıran karşıladı bizi.Ne işin var buralarda abi dedi,soğukta kış kıyamette.Eee maçlar var Tamer hocam bak oynuyorlar yanıtını aldı.

İşte arada Ali Dönmez R. Tamer Kıran soğuk da olsa üç beş kelam ettik.Bu ne maçı diye yan taraftaki maçı sordum.Yaylacıkspor ile Güzelyurtspor hazırlık maçıymış.Saat 11.00 da başlamış maç,oldukça erken sayılır.Yaylacıkspor da Hüseyin Sarıca’da forma giymiş oynuyor.Maç sonu karşılaştık Sarıca başkanla,hayırdır sende mi futbola döndün diye atladık.Yok abi dedi maçın başlama saati erken olunca oyuncuları toparlayamadık.Ya Sarıca hocam futbolcular toplanmıyorsa yapma hazırlık maçı diyecektik de,tuttuk dilimizi.

Sonrasında 3 Eylülspor ile Tavşanlı Linyitspor maçına göz atmaya çalıştık.İbrahim Karakaya ile kısaca konuştuk severim ben kendisini gerçekten.Arada eleştirilerimizden payını alsa da,hiç bir zaman bizi görmezden gelmemezlik etmez.Her zaman güler yüzü ile davranır bize.Sonra Halil Muslu hoca ile selamlaştık.İbrahim Karakaya ile Oktay Doğu’nun muhabbetine kulak kabarttık.Oktay hoca sıkıntılı idi biraz,hem kış hem de rakip T.Linyitspor olunca sporcularını toplayamamaktan yakındı.Haklıydı aslında,sanırım sahada hem bir kişi noksan yer aldılar,hem de yedek kulübesinde kimse yoktu.

Hemen yan tarafta da Derbentspor ile Domaniç Muratlıspor hazırlık maçı oynuyorlar.En azından bir bölümünü de izlemeye çalıştık.Futbol müsabakası hazırlık da olsa zaman zaman sert geçiyor.Bir ara sahada biraz sert faul mü oldu ne,Derbentspor başkanı Hikmet Efe fazla sinirlendi gibi.Neyse teknik sorumluları Ahmet Bal yatıştırdı onu da.Aman başkan dikkat diyeyim sevgili Hikmet Efe’ye,sizler kenarda daha sakin olmalısınız.

Pazar karakovada debelenmemizin temel sebeblerinden biri,Hanımçeşmespor ile Simav İdmanyurdu U14 play of maçıydı.Yollandık ilk sahaya maçın bir bölümünü izledik.Bu maça gelmeden de  Tepecikspor ile Akıncılarspor U 16  maçı vardı.Akıncılarspor teknik sorumlusu Hakan Aygören seslendi.Nereye gidiyorsun,ben sana karakovada bir yer yaptıralım demiyor muyum dedi de güldük.

Bu da benim başıma ilk kez geldi,telefonun şarjı bitiyor.Böyle olunca görüntü alamayacağız hava da kış.En iyisi eve yollanmak deyip düştük yola.T.Gençlikspor tesislerinde Güney Erdem seslendi Ali abi nereye diye.Gittik yanına ben eve gidiyorum da sen ne yapıyorsun hocam dedik.Malum Erdem Gençliksporun her şeyi Güney Erdem.Antrenman var abi biliyorsun,Gençlikspor tesislerini kullanıyoruz yanıtını verdi.Açıkcası Tavşanlı’da işini ciddi anlamda iyi yapan spor adamlarından Güney Erdem.Ayın 19 unda da kız futbol takımının Eskişehir’deki maçları başlıyor.Davet de etti sağ olsun,bakalım hocam dedik ilk maça olmasa bile sonrakine geliriz inşallah.

Tam yola düştük,son olarak Çukurköysporun teknik direktörlüğünü yapan bir başka prensipli teknik adam Mehmet Erdal.Nereye gidiyorsun daha maçlar var dedi de bizden bu kadar hocam dedik.Israrcı oldu Mehmet Erdal hocam,atla atla dedi,seni bu soğukta yürütelim mi şimdi.Eve bıraktı sağ olsun Mehmet Erdal hocam.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.