Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

HÜSEYİN YEĞEN T.LİNYİTSPOR GENEL KAPTANI İLE SEZONU DEĞERLENDİRDİK

ALİ MERMER:Sayın Yeğen,2018-2019 sezonunu özellikle T.Linyitspor için değerlendirelim derim.Afyon kampı ile başladık ve 1. hafta sonunda,Necati Önal paldır küldür gitti.Şu başlangıcı dinlemek isterim ilk başta sizden?

HÜSEYİN YEĞEN:Sezon başı çalışmalarımıza tunçbilek de başladık buradaki hazırlık döneminden Sonra hazırlık macları için 10 günlüğüne Afyon kampına gittik Burada yaptığımız hazırlık maçlarında iyi neticeler aldık takımımız oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla bize umut verdi.

Fakat hazırlık maçlarının aksine lige kötü bir başlangıç yaptık ilk maçımızda vefaspora kendi sahamızda 3-0 yenilerek şok bir yenilgi aldık lige böyle kötü bir başlangıç yapmayı hiç düşünmemiştik. Bunun şokunu atmadan santrafor Necati’nin ayrılma isteği ile karşılaştık. Necati annesinin sağlık sorunlarını ve ailevi problemlerini bahane ederek ayrılma isteğini hocamız aracılığı ile bize iletti. hocamız yaptığımız görüşmede bizimle birlikte olmak istemeyen bir futbolcuyla çalışmak istemediğini söyledi.

3 mayıs yeğen kulübe

Necati ile yaptığımız görüşmede de kesinlikle Ayrılmak istediğini annesinin sağlık sorunlarından dolayı istese de burada başarılı olamayacağını bize bildirdi. hem futbolcunun gitmek yönündeki kararlılığı hem de hocamızın böyle düşünen bir futbolcu ile çalışmak  istememesi Necati ile yollarımızın ayrılmasına sebep oldu.

Ilk maçın şokunu atlatan takımımız hocamızın taktiksel değişikliği ve futbolcularımızın gayretiyle seri galibiyetler almaya başladı ve içinde Kütahya sporun da olduğu 4 maçı üst üste kazanarak gerçek gücünü sahaya yansıtmış oldu.

21 NİSAN YEĞEN

ALİ MERMER:Peki ve sezonun ilk yarısına geçelim.İlk yarı bittiğinde,topladığımız 22 puanla 5. sırada kaldık liderle 8 puan fark oluştu,siz nasıl yorumluyorsunuz ilk yarıyı?

HÜSEYİN YEĞEN: İlk yarıda inişli çıkışlı bir grafiğimiz oldu bunun en büyük etkeni genç ve tecrübesiz bir takım oluşumuz ve hakemlerin kötü yönetimidir. Ama bizim için Kırılma Noktası içeride oynadığımız Bozüyük Vitra maçında puan kaybedişimizdir. O maça çıkarken lideri 3 puan gerisinde takip ediyorduk ama bir anda puan kaybı ile birlikte fark 5 e Daha sonra da 8’e çıktı.

ALİ MERMER:)İkinci yarıya geçmeden,ilk yarı oyuncu değişikliklerini sorayım bence önemli olanları.Adem Denizer ve Şahin Fırat ilk yarı sonunda gitti.İkinci yarının üç maçından sonra Fatih Yılmazlar,neden oldu bu transferler ve özellikle kaptan Fatih neden gitti?

3 mayıs cüneyt yeğen

HÜSEYİN YEĞEN: İlk yarı fiyat performans olarak beklediğimiz verimi alamadığımız bazı futbolcularla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık Adem ise kendisine gelen transfer teklifini değerlendirmek istediğini bunun kendisi için büyük bir fırsat olduğunu bildirerek takımdan Ayrılmak istediğini söyledi. Biz de hocamızla görüşerek kulüp menfaatlerini gözeterek bu transfere izin verdik Bu arkadaşların yerine yeni transferlerle ikinci yarıya girdik.

ALİ MERMER:)Peki genel kaptanım ikinci yarıdan önceki Antalya kampı nasıl geçmişti,yararını gördük mü görmedik mi?

HÜSEYİN YEĞEN:2. Yarı hazırlıklarına yine kendi tesislerimizde Tunçbilek’te başladık hava şartlarının çok olumsuz olması sebebiyle sadece halı sahada antrenman yapabildik daha sonra hazırlık maçları yapmak için Antalya’ya gittik burada çalışma şartları tavşanlı ya göre çok daha uygundu iyi bir çalışma dönemi geçirdik çok faydalı bir kamp oldu ikinci yarıda ilk yarıdaki gibi inişli çıkışlı bir grafiğimiz oldu deplasmanda çok zor maçları kazanıp maalesef kendi sahamızda nispeten kolay sayılabilecek maçlarda puan kaybettik. ama ilk yarıdan Sadece 3 puan eksik alarak ligi tamamladık.

3 mayıs ben suat ünal

ALİ MERMER:Peki son üç maçımızda takımın durumu netleşmişti ama genede,burada isim söylemeyeyeyim de alt yapıdan gelen çocuklarımız şans bulamadı doğru dürüst neden diyeyim?

HÜSEYİN YEĞEN:Takım kadrosunun şekillenmesi tamamen hocamızın insiyatifinde olan bir karardır. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki Linyit Spor’da bu seneye kadar altyapı futbolcularına hiçbir zaman bu kadar değer verilmemiştir. Bunda yönetimin bakış açısı kadar hocamızın da gençlere değer verişi önemli katkı sağlamıştır çalışan hak eden bütün futbolcular formayı almışlardır bunda da en güzel örnek kaleci Cihat için söyleyebiliriz.

3 mayıs emre cihat gökhan

ALİ MERMER:Önümüzdeki sezon için ben yönetimin ve teknik heyetin devamından yanayım ve sizler devam edeceksiniz diye düşünüyorum.Önümüzdeki sezon için neler yapacak T.Linyitspor?

HÜSEYİN YEĞEN:Lig devam ederken Önümüzdeki senenin planlamalarına başladık Şu anda da aktif olarak çalışmalarımız devam ediyor futbol takımlarında istikrarının önemini bildiğimiz için geçen seneki kadro muzdan bazı arkadaşlarla hocamızın verdiği rapor önümüzdeki sene içinde çalışmayı istiyoruz İnşallah önümüzdeki sene yeni yapacağımız transferler ve devam edeceğimiz futbolcu arkadaşlarla birlikte Linyit sporu çok daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız.

3 mayıs yeğen 12

ALİ MERMER:Hüseyin bey şimdilik bu kadar olsun tabi eklemek istediğiniz varsa dinlerim.Ve teşekkür ederim bu sohbet için.

HÜSEYİN YEĞEN:Bende şahsıma ve Tavşanlı Linyitspora göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.

3 mayıs mustafa

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.