Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HEPİMİZİN ETO’SU SAMET ÇAMLI

Merhaba Ali Amca öncelikle amatör futbola göstermiş olduğun ilgi ve emeklerden dolayı çok teşekkür ederim . Geçen sene ki şampiyonluktan sonra bende vatani görevi yapmak Amacıyla takımdan ayrılmıştım .
Bu sezonda hayrlısı ile
Yeni Sezon hazırlıklarına başladık. Takım olarak idmanlarımız çok istekli ve yoğun tempoda geçiyor. Başkanımız , yöneticilerimiz ,hocalarımız , takım malzemecimiz ve biz futbolcular iyi bir aile ortamımız var.
Bu sene ligin kısa olacağını düşünürsek bu ortamın bize başarı getireceğini düşünüyorum. Hedefimiz de öncelikle ligde kalıcı olmak .
Yeşilayspor ismi bal Ligi’nde yeni olsa da oyuncu kadrosu ve teknik ekibe bakıldığında lige yabancı değiliz. İnşallah sakatlık ve hastalık olmadan hedefimiz doğrultusunda güzel bir lig geçiririz.
Allah tüm futbolcu kardeşlerime sakatsız hastalıksız kazasız belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin .

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.