Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

ENGİN KAYACIK MOYMULSPOR 2.BAŞKANI

Tavşanlı Moymulspor kulübü olarak,futbolda BAL a katılmamakararımızın arkasından,özellikle sosyal medyada ve kamu oyunda yapılan haksız ve maksatlı eleştirileri üzülerek görmekteyiz.
Geçen üç yıllık süre içerisinde,kulübümüzün gerek alt yapı,gerek A takım gerek işletme yönünde,Tavşanlı ve Kütahya’yı en iyi şekildetemsil ettik.A takımımız na mağlup şampiyon oldu,BAL ligine yükseldi.U 19 larımız Türkiye şampiyonasına katıldı.
Ama gereken destek bizlere yapılmadı.Kendi imkanlarımızla,kulübümüzü bir yerlere getirdik.Verilen sözler tutulmadı,destek sözünü aldığımız her kesimden,kapılar yüzümüze kapatıldı.
Ancak büyük şehir ve köklü kulüplerin,takımları ligden çektiklerini görmekteyiz.Bizde bu durumda zor şartlar altında ayakta durmaya ve mücadele etmeye çalıştık.Ve ettik de,seçim meydanlarında ve halen,sporu siyasete alet etmeye çalışanların,,bugün sporu sahipleniyor gibi görünmelerini,takımımız mücadele ederken hiç bir maddi katkıda bulunmayıp,maçlarımıza dahi gelmeyenleri unutmadık.

Bu kişilerin toplumumuzu yanlış bilgilendirmeye çalışmalarını esefle karşılamaktayız.Bu tür dedikodular Moymul camiasını eleştirmekten başka bir amaç gütmemektedir.

Moymulsporun BAL a katılması için.gereken destek olmadı.Kulübümüzün katılım için parası mevcuttu.Ama asıl sorun lige katılmamız halinde,takımızın başarıya ulaşması için gereken kaynağın sağlanamamış olmasıdır.Hiç bir kesimden ciddi anlamda destek gelmemesidir.Spor kültürünün çok gelişmiş olduğu ilçemizde,halkımızın bizi anlayacağı kanaatindeyiz.
Tavşanlı Moymulspor kulübü yönetimi olarak,ülkemizin ve kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntlardan dolayı lige katılmama kararı aldık.Lakin kulübümüz süper amatör ligde oynamaya devam edecektir.
Ali abim şunu da söylemeden geçemeyeceğim.Futbol federasyonunun derhal bu statüyü değiştirmesi lazımdır.Türk futbolu bu şekilde ilerlemez,çünkü amatöre destek yok.Lige katılmadan 22000.TL yatırıyorsun,bu parada sezon boyu gördüğün kırmızı kartlar,sarı kartlar nedeniyle federasyonun kasasında kalıyor,çok saçma.Amatör kulüpler zor şartlar altında ayakta duruyor.Federasyon deplasman masrafları için 2200 TL veriyor. O da zaten,yol masrafı oluyor.Hani bunun otel parası,hani yemen içmen?
Onun için futbol federasyonunun bir an önce bu işe el atıp,çözüm getirmesi lazım.Yoksa kulüplerimiz bu bataktan çıkamaz.Çünkü alt yapıdan yetişen gençlerimiz yok.Onun için statüde değişikliler yapılması lazım.Örneğin BAL da iddiaya dahil edilebilmelidir.Ya da Bal a yükselen takımlarımıza,yükselme yardımı yapılması lazım.
Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar,sizlere çok teşekkür ediyorum,amatöre ve gençlerimize verdiğiniz destek için.BAL da Kütahya ve Tavşanlı’mızı temsiledecek takımlarımıza başarılar dilerim.Son olarak Tavşanlı Linyitspora Ziraat Türkiye Kupasında başarılar dilerim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.