Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DAĞÇEŞMESPOR DA 1. AMATÖRDE 3-1 GALİP

DAĞÇEŞMESPOR:12)S.Muaz Türen 2)Nadir Davarcı 3)Harun Çelik 4)İbrahim Gökçe 5)Emirhan Çakmak 6)Ramazan Sarı 7)Oğuzhan Efe 8)Selçuk Akdağ 19)S.Burak Aydemir 10)Mücahit Özkan 11)Süleyman Sarıöz  YEDEK OYUNCULAR: 13)Okan Göçeri 14)A.Serhun Aydın 15)Oğuz Özbey 16)Kazım Arslan 17)Abdullah Üzülmez 18)Zafer Yıldırım

Teknik sorumlu :İSMAİL AŞAR

5 mayıs göbel

GÖBEL GENÇLİKSPOR:1)İbrahim Recep Yeni 2)Mustafa Yüksek 3)Yusuf Emre Arslan 4)Osman Kara 5)Mehmet Akcan 6)Okan Fedai 7)Emre Kaygısız 8) Mustafa Can Karaçar 9)Ahmet Dağıstan 10)Ramazan Gündüz 11)Ahmet Eray Fedai YEDEK OYUNCULAR:13)Kamil Yüksek14)İsa Tetik 15)Enes Atabay 16)Doğukan Özbay 17)Ahmet Zeybek 18)Eyyüp T. Songül

Yönetici: MEHMET YURDEN

5 mayıs aşar

2.amatör play-of maçlarında,1. amatöre çıkma mücadelesinin son maçını Dağçeşmespor Göbel Gençliksporu 3-1 mağlup ederek kazandı.Bu sonuçla Dağçeşmespor amatör liglerimizde sezonun son şampiyonu olarak 1.amatör ligde mücadele etme hakkını kazandı.

5 mayıs mücahit

Maçın ilk yarısını 27. dakikada Selçuk Akdağ ve 40. dakikada Süleyman Sarıöz’ün golleri ile 2-0 önde bitiren taraf Dağçeşmespor oldu.

Maçın ikinci yarısına bu maçı mutlak kazanmak zorunda olan Göbel Gençlikspor daha etkili başladı.Bunun sonucunda 63. dakikada penaltıdan Ramazan Gündüz’ün attığı golle skoru 2-1 yaptılar.

5 mayıs emre

74. dakikada Göbel Gençlikspor kalecisi ile karşı karşıya kalan Süleyman Sarıöz kaleciye takılıp yerde kaldı.Gelişen pozisyonda,Sarıöz ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Dakika 86 da Selçuk Akdağ,kendisinin ikinci,takımının üçüncü golünü atarak maçın skorunu 3-1 olarak belirledi..

5 mayıs kabak

Göbel Gençlikspor kalecisi İbrahim Recep Yeni maçın çok büyük bölümünde,sakat sakat kalesini korumak zorunda kaldı.Maçın hakemi ikinci yarı sonunda 10 dakikalık uzatma gösterdi.

Göbel Gençliksporun tepkisi üzerine maça ilk verilen hakemler değiştirilmişti.Play-ofun son maçı final maçı oldu bir anlamda ve bize göre hakemlerin yönetimi sıkıntı yaratmadı.Maçı iyi yönetti hakem üçlüsü.

5 mayıs cllttin apo nadir

Maç bitiminde Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altat,Dağçeşmespor kulübüne kupasını takdim etti.

Tabiki maç günümüzü ve maçı ayrıca yazmak niyetindeyiz.

5 mayıs sarıöz

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.