Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BU MAÇI KAZANMALIYIZ

Tavşanlı Linyitspor BAL üçüncü hafta maçlarında Yenişehir Belediyesporu konuk edecek ADA stadında.Biz ilk iki maçımızın birini kazanıp birini kaybettik.Rakibimiz Yenişehir Belediyesporda öyle.Ortak noktamız şu ikimizde aynı takımı kendi evlerimizde yendik,Arifiye Kalaycıspor.

Şimdi biz eğer sezon bitiminde grup liderliğini hedefliyorsak bu maçı kazanmalıyız.Zaten bırakın bu maçı ada stadında her maçımızı kazanmak zorundayız.Peki evimizde kaç maç oynayacağız?On üç maç yapacağız toplamda ada stadında.Elbette grup lideri olabilmek için evimizde oynayacağımız maçların dışında dış saha maçlarından da galibiyetle ve üç puanla dönebilmeliyiz.Biz deplasman maçlarından en az altı tanesini kazanabilmeliyiz diye düşünüyoruz.On dokuz maçın galibiyet puan getirisi 57 puan olacaktır.57 puanla grup lideri olabilmemiz olasıdır ancak her ihtimale karşı dışarıdan,iki, üç veya dört beraberlikle dönebilmek işimizi sağlama bağlamak olacaktır.

Bunları yazmamızın nedeni geçtiğimiz sezon BAL gruplarını inceleyip gurbu lider bırakanların sonuçlarına bakmak olmuştur.Kısaca özetleyelim isterseniz.

Geçtiğimiz sezon BAL da bir takım Ağrı 1970 spor 26 maçta 21 galibiyet ve 67 puanla grup lideri olmuş.67 puana ulaşan başka her hangi bir takım yok.Bir takım Malatya Yeşilyurtspor 26 maçta 21 galibiyet ve 65 puanla grup lideri olmuş.3 grupta Kelkit Belediyespor 26 maçta 19 galibiyet ve 63 puanla bitirmiş ligi.7.grupta Bucak Belediye Oğuzhanspor 26 maçta 19 galibiyet ve 61 puanla ve6. grupta Akşehir Belediyespor 24 maçta 19 galibiyet ve 60 puanla tamamlamış ligi.

Yozgatspor 1959 FK ve 68 Aksaray Belediyespor 59 puanla grup lideri olmuşlar.1867 Alemdağspor 58 ve Belediye Derincespor 57 ve Somaspor 56 puanla gruplarını lider tamamamlamışlar.En az galibiyetle en az puanı toplayan takım ise Modafenspor 26 maçta 16 galibiyet ve 55 puanla grup lideri olabilmeyi başarmış.

BAL da gruplarını lider bitiren takımların ortak özelliği ise az yenilgi almaları.Toplam 11 grupta lider bitirenler en fazla üç yenilgi almışlar.

Sözün özü grup liderliği istiyorsak sezon sonu hedefimize ulaşacağız diyorsak.Kendi evimizde ADA stadında oynayacağımız Yenişehir Belediyespor maçını kazanmalıyız,kazanmak zorundayız.Biz başka bir sonucu aklımızdan bile geçirmiyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.