Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BİZİM ÇOCUKLAR ALPEREN YILDIRIM VE DURSUN SORGUN

Tavşanlı Linyitspor alt yapısından yetişmiş ve son sezon takım kadrosunda bulunan iki genç futbolcumuz var Alperen Yıldırım ve Dursun Sorgun.Ama malum son sezon BAL kısaltılmış bir şekilde oynandı ve belki de bunun da etkisi ile bu iki genç futbolcumuz da kadroda yeterli süreyi alamadılar.Kısa da olsa bu iki futbolcumuzun bu günlere nasıl geldiklerine değinelim.

ALPEREN YILDIRIM
Alperen de 2000 doğumlu futbolcularımızdan.2013 yılında filiz lisansla Tavşanlı Linyitsporda tanışıyor futbolla.Ama Alperen Tavşanlı Linyitsporda uzun soluklu olarak kalamıyor bir türlü.2016 yılında Belediye Kütahyaspora gidiyor Alperen.2017 yılında gene Tavşanlı Linyitsporda.2018 yılında gene ayrılıyor takımdan ver elini Afjet Afyonspor.
2019 yılında gene gel bakalım Alperen ve sezonun ilk yarısı Tavşanlı Linyitsporda.Sezonun ikinci yarısı haydi Dumlupınar Üniversitesispora.
Son sezon gel bakalım Alperen Yıldırım gene Tavşanlı Linyitspor.Bu kez boyu kısa olan BAL da sezonu Tavşanlı Linyitsporda tamamlıyor Alperen Yıldırım.Ama bir türlü Sertaç hocanın gözüne giremiyor ya da dikkatini çekmiyor olacak ki,kadroda yer bulamadan sezon bitiyor.
Aslında alt yapı maçlarına göz atıldığında müthiş bir kariyeri var genç futbolcunun.15-16-17 yaş gruplarında akademi liglerinde 71 maç oynamış.Elit U19 da 21 ve Elit U21 grubunda da 3 maç oynamış.

DURSUN SORGUN
Tavşanlı Linyitsporda bir başka gidip gelen memleketimiz çocuğu futbolcu Dursun Sorgun.
Dursun Sorgun da 2010 yılında Tavşanlı Linyitsporda başlıyor futbol yaşamına.Alt yapıda her yaş grubunda futbol oynayan Dursun 2016 yılında Moymulspora gidiyor ve süper amatör ligde oynuyor.Süper amatörde şampiyonluk yaşıyor Moymulsporda ve 2017-2018 sezonunda BAL da olan Moymulsporun kadrosunda yer alıyor.Takımın teknik sorumlusu Erhan Sarıgöl olunca kadroda yer bulmakta sıkıntı yaşamıyor Dursun Sorgun.
2018 yılında Erhan Sarıgöl Tavşanlı Linyitspor teknik sorumlusu olunca,Dursun’dan vaz geçmiyor.Gene Tavşanlı Linyitsporda genç futbolcu.2019 yılında Tavşanlı Linyitspor alt yapısından yetişenlerin kaderini yaşıyor Dursun ve kendini Sandıklısporda buluyor.
Son sezon gene gel bakalım Dursun Tavşanlı Linyitspora deniliyor ve kısa BAL sezonunu Tavşanlı Linyitsporda tamamlıyor Dursun.Ama o da takım arkadaşı Alperen gibi Sertaç hocanın dikkatini çekmiyor pek.Yeterli süreyi almadan sezon bitip gidiyor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.