Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

TAVŞANLI AMATÖRDE SEMİNER FİYASKOSU

01.10.2019 Salı günü Tavşanlı Akıncılarspor kulüp lokalinde Kütahya amatör taban birliklerinin semineri vardı.Seminerin konusu”antrenör,futbolcu,yönetici ,kulüp iletişimi ve futbolda sezon öncesi yeni kuralların anlatımıydı.

Nuri Ercura Kütahya il futbol temsilcisi,Murat Cengiz Kütahya ASKF başkanı,prof dr Mehmet Acet Kütahya TÜFAD başkanı,Efraim Yıldırım Kütahya il hakem kurulu başkanı,Ahmet İlhan Aydın TFF Hakemleri ve Gözlemcileri derneği Kütahya şube başkanı,Erol Karateke,Kütahya futbol saha komiserleri dernek başkanı,seminere katılım sağlayan,ilimiz amatör futbolunun üst düzey yetkilileri idi.Sunumu ise İl Hakem Kurulu Eğitimcisi,Muzaffer Süleyman Sarı  gerçekleştirdi.

Semineri baştan sona izleyen bir kişi olarak yararlı ve doyurucu bir seminer olduğunu söyleyebiliriz.Bunun yanında başta Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz olmak üzere,amatör futbolumuzun bütün üst düzey yöneticileri oldukça buruktu ve Tavşanlı’ya sitemlerini dile getirdiler.

Bizde peşin peşin sitemlerinde haklı olduklarını dile getirelim.40 a yakın sayıda kulübün olduğu Tavşanlı’da,gerek kulüp yöneticileri gerek antrenörler seminere ilgi göstermediler.Adını ne koymak gerekir bilemiyorum,artık ciddiyetsizlik mi,lakaytlık mı,adam sendecilik mi,laubalilik mi okurlarımız dilediğini seçebilir.

Gerçekten ilimiz amatör futbolu yöneticileri ve teknik adamlarının böyle yararlı bir seminere ilgi duymaması şaşılacak bir durum.Bırakın seminer konusunu,amatör futbolumuzun üst düzey ve söz sahibi kişileri ile bire bir görüşüp konuşabilme fırsatı bile elin tersiyle itilmiş durumda oldu.Sorunun mu var,sıkıntın mı var,dertli misin,işte yetkililer ayağına kadar gelmiş.Yakala seminerden önce ya da sonra,anlat derdini çözüm iste.Ama yok,biz gerçekten amatör futbolu iyi kötü takip etmeye çalışan bir futbol sever olarak üzüldük.Yeri geldiğinde mangalda kül bırakmayan,Tavşanlı amatör futbol yetkililerimizin bu tür seminer ve toplantılara daha bir ciddiyetle yaklaşmasını beklerdik doğrusu.İsmini yazdığımız bütün yetkililere bir futbol sever olarak teşekkür ediyoruz.

Elbette Tavşanlı’dan katılan ve iki elin parmakları kadar olan kulüp yetkililerini de yazacağız.Bu katılımcıların hepsine de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz peşin peşin.

Seminere ev sahipliği yapan Akıncılarspor kulüp başkanı Murat Gül.Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin altay.Erdem Gençlikspor kulüp başkanı Güney Erdem ve genel koordinatörü Bülent Geren.Tavşanlı amatör futbolunun önemli teknik adamlarından Hasan SARI.Göbel Gençliksporun teknik direktörü,taraftarın Marihonnosu Ercan Kuru.Son olarak Kuruçayspor teknik direktörlüğünü yapan Hüseyin Şentürk.Yaylacıksporun her şeyi Hüseyin Sarıca.Dağçeşmespor kulüp başkanı Sinan Karakaya.Derebouyu Yağmurluspor teknik sorumlusu İsmail Karabulut.Ve Tavşanlı amatör futboluna gerçekten gönülden katkı veren,halen Beyköysporun alt yapı genel koordinatörlüğünü yapan Resul Tamer Kıran.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.