Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ CHP KÜTAHYA İL BAŞKANI 10 KASIM AÇIKLAMASI

Bugün aramızdan ayrılışının, sonsuzluğa intikalinin 84. Yıl dönümünde Atamız, Ulu Önderimiz, Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı, sevgi, ve minnetle anıyoruz.
Büyük atamızla birlikte dava arkadaşlarını, Cumhuriyetimiz için emek veren tüm kadroları, partimizde geçmişte görev almış yol arkadaşlarımızı, Cumhuriyeti kuran Cumhuriyet Halk Partisinin büyüklerini, vatan uğruna gazi olmuş, şehit olmuş, hayatını kaybetmiş olan tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.
Atatürk cephede komutan, bir asker devlet yönetiminde devlet adamı, fikir adamı, bir aydın, ilerici bir devrimciydi.

84. yıl önce bizlere benim vücudum elbet toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır diyerek bizlere cumhuriyeti emanet etti. İlke ve Devrimlerini, Cumhuriyeti sonsuza kadar taşıyacağımıza Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet gençleri olarak söz veriyoruz.
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik, laik, sosyal hukuk devleti.
Sonsuza kadar Atatürk, sonsuza kadar Cumhuriyet!
Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz
Cumhuriyet Halk Partisi
Kütahya İl Başkanı
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.