Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ZEKERİYA SOLAK BAĞLIKSPOR KALECİSİ

ALİ MERMER: Zekeriya merhaba önce kendini tanıtsan bize ne zamandır futbol oynuyorsun, hangi takımlarda oynadın, vs. vs.
ZEKERİYA SOLAK:Merhaba Ali abi Zekeriya solak ben yaklaşık 10 senedir futbol oynuyorum Akıncılar SK de başladım en uzun süre orda oynadım Mehmet Erdal dı benim hocam. Bize bu işi sevdiren sonrasında tabi daha değerli hocalarımız da vardı Serkan hocam olsun sonrasında bir kaç takıma.gittim.anlasamadık olmadı.sonrasında kendi mahallem de oynamak için başkanımız HALİL ÇAĞLAR akrabam.olduğu için mahalle muhtarımız ALİ ATAŞ ile ikisinin bende ki değeri büyük olduğu için Bağlık spora geldim.
ALİ MERMER: Peki ilk yarı tamamlandı, Bağlıkspor olarak nasıldınız?
ZEKERİYA SOLAK:İlk yarı da iyi başladık biz sadece Gürağaçspor maçında tam.kadro oynayabildik.Bir de Göbel Gençlikspor maçımızın ilk yarısında öyleydik. Göbel Gençlikspor maçında gördüğümüz kartlar sonra Çobanköyspor maçının Cumartesiye verilmesinden dolayı işinden dolayı gelemeyenler oldu o yüzden biraz fark oldu  Arada ben her zaman söyledim.biz tam kadro tam güç oynadığımız da hiç bir takım,bizi kolay geçemez son hafta Hanımçeşmespor maçında da da olduğu gibi.

ALİ MERMER: Kalede oynuyorsun 15 gol yemiş BağlıksporBütünmaçlarda oynadın mı sen?
ZEKERİYA SOLAK:Evet bütün maçlar da ben vardım.
ALİ MERMER:Gurubu buzda 7 takımdan oluşuyor her hafta bir takım bay kalıyor. Bu aradan etkileniyor musunuz futbolcular olarak?
ZEKERİYA SOLAK:Aslında bizim için çok bir şey değişmiyor antrenman la o arayı kapatıyoruz bay olduğumuz hafta maçlara gidip rakiplerimizi izliyoruz.
ALİ MERMER: Peki Zekeriya ikinci yarı nasıl geçer sence? Turuna bilirmisiniz 1.amatör ligde.
ZEKERİYA SOLAK:Biz güçlü bı takimiz yaş ortalamamiz düşük çok koşuyor mücadele ediyoruz ben gol yediğimde kimse bana bişi demiyor birisi hata yaptığında ona daha da destek oluyoruz söylediğim gibi tam kadro oynadığımız zaman bizi kolay gecemezler Göbel maçı da bunun örneğidir 2 penaltı kazandılar birini cikarttim birini attılar ve biz o maç 9 kişiydik saha da ona rağmen maç 2 0.bitti.
ALİ MERMER:Şimdilik benden bu kadar olsun Zekeriya, eklemek istediğin her konuyu dinlerim.. Ve başarılar ikinci yatı için sana ve takımına.
ZEKERİYA SOLAK:Sana da Ali abim sahalarda görüşmek üzere.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.