Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ZAMAN SAKİN OLMAK VE STRATEJİ BELİRLEMEK ZAMANIDIR.

Adadaki son Bozuyük Vitraspor maçına kazanacağız diye gitmiştik.Zaten sanırım maç öncesinde,kime sorarsanız T.Linyitspor kazanır diyordu,ya da kazanması gerekli.Keyifliydik de üstelik içerde maç öncesi.Kütahya ASKF genel sekreteri,Ramazan Arslandaş,başkan yardımcısı Celalettin Altay.Tavşanlı Ekspresin herşeyi Tuna İşleyen,oğlumuz Mustafa neşeli futbol muhabbeti vardı.Hem Linyitspor hem Tavşanlı amatör futbolu başlıca konuydu elbette.Neşemiz takımlar sahaya çıktığı nanda da sürüyordu.Tuna mı dedi,Celalettin başkan mı bilmem,hadi dördümüz birden fotoğraf çekiyoruz,tıpkı şaşalı günlerdeki gibi olsun dedi.Biz geri durduk önce,kardeşim taka tuka bi telefonla ne işimiz var falan dedik de,kırmadık dörtledik ortamı.Bizler havaya girmiştik girmesine de,bizim topçular pek girememiş.Vitrasporda maç sonu havamızı aldı tabi.

 

6 kasım arslandaş5 kasım evlat5 kasım linyit ben

Maç anlaşılmaz bir maç oldu,beş maçta dört gol atabilen bir takımdan,20 dakikada iki,45 dakikada 3 gol yemenin,anlaşılabilecek bir tarafı yoktur.Maçın hakemi kötüydü tamam,iki penaltımızı yedi tamam.Ama sen Tavşanlı Linyitsporsan,bu takımı ezip geçeceksin kardeşim.Rakip akıllı uslu ilk yarı üç kez geldi,üç gol attı.Biz ikinci yarı rakibi sahasından çıkarmadık gibi görünsek de,sadece bir net pozisyonumuz var.

 

6 kasım linyit ölçen6 kasım linyit buğra

Bir kere çok özür dilerim,b.ktan goller yedik.Defansla birlikte kaleci Ölçen de hatalı hepsinde.Ahmet’lerin mi şansı yok,bizim mi bu sene Ahmet’lerden yana şansımız yok.Refleksler zayıf,oyun takibi eksik gibi ve konstrasyon kaybı yaşıyorlar.Tabi bu arada kaleci antrenörümüz,sayın Adem Beşli’yede sormak gerekir.Hocam sen bu kalecileri nasıl çalıştırıyorsun diye?

 

6 kasım linyit hakem

Şimdi gene her kafadan ses çıkmaya başladı.İstifa isteyen de var,takımdan zaten nerdeyse en fanatikler bile umudu kesmiş durumda.Kimi veteran takımı der,kimi kalecilere sallar,kimi topçulara.Elbette sezon başı beklenti yüksek tutulunca,bugünkü kötü durum,olumsuz bir sürü eleştiriyi beraberinde getiriyor.

 

6 kasım linyit vitra3 kasım atatürk

Tabi ki bizde Tavşanlı Linyitsporun iyi futbol oynamadığına katılıyoruz.Elbette büyük umutlarla alınan futbolcularımızın beklentileri karşılamadığını görüyoruz.Öncelikle futbolcularımıza şöyle söylemek isterim.Kardeşim adı büyük bir takımda futbol oynuyorsunuz.İkamet ettiğiniz tesisler,çoğu profosyenel kulüp takımlarında yok.Gözümüz yok afiyet olsun da,yediğiniz önünüzde,yemediğiniz arkanızda.Kulüpten bu gün itibarıyla maddi alacağınız yok.Sizden istenen sadece iyi futbol oynamanız.Oynadığınız maçları kazanmanız,ya bunu becerin,ya da……

Şimdi sakin olmak ve akılcı bir strateji geliştirmek zamanıdır.Gerçekçi olmak gerekirse,bu sezon şampiyonluk,ham hayal olmuştur.Hedefimiz bu ligde kalabilmektir bundan sonra.

 

6 kasım linyit özcan6 kasım linyit buğra

Kamu oyundaki düşüncelere katılmıyoruz.Teknik direktör sayın Buçan’ın istifası iyi bir çözüm değildir.Biz benzer durumda geçtiğimiz yılda aynı şeyleri söylemiştik.Sevgili Ahmet Erdinç’in istifa etmesine de karşı çıkmıştık.Kendisine demiştik,ne istifası diye,bu takım küme düşecekse,seninle düşmeli diye.Ve düşmedik..

Dedik ya teknik direktörün istifası çözüm değildir diye,nedenini açıklayalım.Sayın Ali Buçan’ın yerine,ondan daha üst düzey daha kariyer sahibi bir teknik adam getiremezsiniz.Bulabileceğiniz teknik adam üç aşağı beş yukarı aynı seviyede olacaktır,Gelen kişi takımı tanımak için boşa zaman geçirecek,kısa süre sonra da alacağı üç beş kuruşu cebine koyup gidecektir.Daha üst düzey,kariyerli teknik adam için,para lazım kardeşim.O da bizde yok işte,olsaydı sezon başı basar parayı getirirdik.

Şimdi ligde tutunmak hedef olduğu kadar,ligden düşmek de hedef olabilir.Mantıksız gibi gelebilir ama öyledirCebine bakarsın,sahip olduğun futbolcu değerlerine bakarsın,kardeşim umut yok bu sene bir alt lige düşeriz dersin. O zaman ne yaparsın,takımda işe yarayacak dediğin bir kaç tecrübeli kalifiye topçuyu tutar diğerlerine teşekkür edersin.Sağa sola futbolcu aramaya gitmez,dönersin u 19 takımına,gelin bakalım gençler dersin.Ligde kaldın kaldın,kalamazsan da zaten bu duruma hazırdın.Hiç olmazsa gençleri bir sonraki yıllarda,büyük hedeflere şimdiden hazırlamaya başlamış olursun.

Ha  şimdi işler ters gitti ya,Ali Ataş da hedef tahtasında.Bakın benim sevgili adaşım şimdiye kadar iki hata yapmıştır bizce,ki aslında bu hataları da tek başına yapmamıştır.Birincisi teknik adam olarak,Hasan Şengün’ünün getirilmesinde olmuştur.Ki kendisini en başında uyarmıştık.Ama bizce hatanın çabuk farkına varıp,sayın Şengün’ün gönderilmesinde etkin olmuştur.Şimdi takımın başında Hasan Şengün olsaydı durum bugünden farklı olmazdı.Hatta takımın bugünkü kötü pozisyonun asıl sorumlusu sayın Hasan Şengün demek te yanlış olmaz.Yaklaşık üç ayı boşa harcamamıza sebeb olmuştur giden teknik direktör.

 

5 kasım buçan5 kasim linyit fatih 11

İkinci hatası takımda ki kaleci olayını görememiş olmasıdır.Ahmet Ölçen’e güvenmiş,olası kırmızı kart ve sakatlıkları öngöremiş ve iyi bir yedek bulma arayışına girmemiştir.Bunu yapmadığı gibi,takımda 3.ligde bile görev yapmış,takımın ruhunu bilen Ömer Buldu gibi bir kalecinin gitmesine seyirci kalmıştır.

Bunların dışında Ali ATAŞ işini en iyi şekilde yapmak için çaba göstermekdedir.Biliyorsunuz beni,T.Linyitsporu yakından takip edenlerdeniz,gösterdiği gayrete şahidiz.Ha biz bunları yazarken sayın Ataş’ı savunma derdinde değiliz,durumun tesbitini yapmaya çalışıyoruz sadece.Tanıyanlarda bilir her düşündüğümüzü de açık açık yazmaktan çekinmeyiz.

Son olarak sayın Buçan’a seslenerek bitirelim.Ben teknik direktörlük mevzusunda düşündüklerimi açıkladım.Göreve geldiğinde,ben takımın oyuncu yapısını da biliyorum,başaracağıma inandığım için görev aldım demiştin. O zaman sözünün arkasında dur,takımın kurtuluşu için gerekli stratejiyi oluştur ve başar hocam.Takım kümede kalırsa başarmış olursun,aksi takdirde,ALİ NAİL’in dediği gibi,takımı küme düşüren değil,kümede tutamayan teknik direktör olursun.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.