Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YILMAZ YAMAN T.GENÇLİKSPORUN DENEYİMLİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

A.MERMER:Yılmaz hocam şöyle başlayalım,ilk maçtan itibaren,süper amatör ligi takımınız açısından değerlendirebilir misiniz?

Y.YAMAN:Sezona,öğrenci olan sporcularımızın gelmesi dolayısı ile biraz geç başladık.Geç başladığımız içinde,kadro kurmakta biraz güçlük çektik.Birinci maçtan itibaren,geldiğimiz maça kadar,mütevazi bir kadromuzla,bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.İddialıyız deken,takımımızın gidebildiği yere kadar iddialıyız.Ama biz,mutlaka şampiyonluk parolası ile yola çıkmış bir ekip değiliz.Ama takımımızda ne varsa,elimizdeki gücü kullanacağız ve en yukarılara kadar çıkacağızYani,şampiyon olursak,biz niye şampiyon oluyoruz demeyeceğiz.Ben yönetimimle bu konuyu da görüştüm zaten.Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.Hedefimiz sezon sonunda ligi ilk iki içerisinde bitirebilmektir.İnşallah,bu hedefimize ulaşacağız.

6 kasım gençlik emre

A.MERMER:Hocam bu hafta,Özel İdare Köy Hizmetleri ile,bana göre kolay bir maçınız var gibi.Siz ne düşünüyorsunuz?

Y.YAMAN:Şöyle söyleyeyim,klasik tabirle,oynanmamış maç,kazanılmış demek değildir.Tabi Özel İdarenin durumuna bakıldığında,alt sıralarda,biz ligin tepesindeyiz.Ama oynanmamış maçı,her zaman kazanmak zor oluyor.Alt sıralardaki takımlarla mücadele etmek,her zaman göründüğü kadar kolay olmuyor.Mesela geçen hafta,bir Yeşilayspor maçımız vardı,gol atamadık.Bizim gol sorunumuz var,bunu çözmeye çalışacağız devre arasında inşallah.Gol atabilirsek basit maç olacağını düşünüyorum.Dediğim gibi gol atmak çok önemli,gol attığın zaman kazanıyorsun.

A.MERMER:Sayın hocam,bende biliyorum,bu sezon hakemler pek iyi bir performans göstermiyor.Siz hakemler hakkında daha doğrusu yönettikleri maç lar hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Y.YAMAN:Hakemler için şöyle söyleyebilirim.Elimizde olan hakem arkadaşlarımız bunlar.Yani genç arkadaşlarımız henüz.Benim sadece tek istediğim şey,hakem arkadaşlarımızın,antrenör arkadaşlarımıza saygı göstermesi.Mesela geçen hafta bir müsabaka olmuştu.Müsabakanın içerisinde,hakem arkadaşın bize yaptığı konuşma ile,biz kendisine,bu işin böyle olmadığını belirttik.Ve bize nasıl hitap etmesi gerektiğini söyledik,hakem arkadaşımızda bizi saha dışına davet etti.Ama yapacak bir şey yok,elimizdeki olan hakem arkadaşlar bunlar.Bu arkadaşlarımızla müsabakalarımızı sürdüreceğiz.Hakem arkadaşlarımızın,kasti olarak yaptıkları değilde,hata olarak nitelendireyim,doğrudan takımlarımıza yansıyor.Benim istediğim yaptıkları hataları asgari düzeye indirsinler.

6 kasım ben yılmaz yaman

A.MERMER:Hocam sporsever izleyicilerimiz için neler söyleyebilirsiniz?Sportmenliğe aykırı davranışlar da oluyor genelde.Tavşanlı ile diğer ilçelerimizinde bir mukayesini yapabilir misiniz?

Y.YAMAN:Şöyle söyleyeyim takımlar bazında.Biliyorsunuz ben Kütahya’da ikamet ediyorum,Tavşanlı bizden bir gömlek üstte.Yani ilin merkezinden bir gömlek üstte.Takımlarıyla,taraftarı ile,her şeyi ile üstte.Ben bir Simav deplasmanına gittim,inanın bizden daha kötüler.Yani küfür ve her şey vardı,bizim burada da var,ben görüyorum.Ben bizim taraftarlarımızın,sadece takımlarını desteklemelerini istiyorum.Bu rakip takım ile,hakemlerle,seyirci ile emniyetle uğraşacaklarına kendi takımlarını destekleseler daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bir de şunu söyleyeyim,Tavşanlı Gençlikspor,bundan önceki dönemlerine bakıyorum,çok büyük bir camiadır.Ben artık Tavşanlı Gençlikspor camiasının,lider olan takımlarının arkasında olmasını istiyorum.

A.MERMER:Yılmaz hocam teşekkür ediyorum,benim unuttuğum ilave etmek istediğiniz konu varsa buyrun dinleyeyim.

YILMAZ YAMAN.Yok bu kadar şimdilik söyleyeceğim.Özellikle Tavşanlı amatör futbolu ile yakından ilgilendiğiniz için,şahsınıza ve Tavşanlı Habar WEB sitesine bende teşekkür ederim.

6 kasım bşkn ordu

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.