Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YEŞİLYURT FACİASI SUBAŞ VAKASI

Geçtiğimiz günlerde,halen Bağlık Ortaokulunda öğretmenlik yapan ve amatör futbolumuzun teknik adamlarından İlker Özlüsoylu ile sohbet ediyordukSonrasında Özlüsoylu’nun şahsımıza yaptığı bir açıklamada,efsane teknik adamlarımızdan M.Reşit Akçay’ın şu sözleri aklımıza takıldı.Kütahya TÜFAD ın düzenlediği bir seminerde şöyle demiş M.Reşit Akçay.”Bir yerde başarı varsa bu öncelikle orayı yöneten kişilerindir.’’

Şimdi gerilere ilk yarının altıncı haftasının sonuna gidelim tekrar.T.Linyitspor başkanı sayın Şirin ve yöneticileri,ani bir kararla teknik sorumlu sayın Erdoğan Sarıuşak ve ekibi ile yollarını ayırma kararı alır.Nasıl bir öngörü ise artık,Erdoğan Sarıuşak ile beklenilen hedefe ulaşılamayacağı karına varmışlardır.Bu arada Erdoğan hocanın son üç maçında üç de üç yapıp,dokuz puan yaptığını da herkes biliyor.

Ve Tavşanlı Linyitspora teknik adam olarak Talip Yeşilyurt ve yardımcısı Mehmet Subaş ve kaleci antrenörü Şevki Ekşi getirilir.Ancak beklenilen olmamış takım bu teknik kadro ile dört maçta dört kez berabere kalarak dört puan toplayabilmiştir.Sonrasında yanlış karardan dönülür ve Yeşilyurt ekibi ile yollar ayrılır.

Bu arada esaslı bir sorunda yardımcı antrenör Mehmet Subaş’la ilgilidir.Subaş Derince belediyesinde görevlidir ve T.Linyitspora gelmek için 74 gün izine ayrılmıştır.Geldiğinde kalan süre göz önüne alındığında durum gariptir.74 günlük izin bitince ne olacaktır mesela.Daha garibi sayın Şirin’in bu durumu bilip bilmediğidir.Bilmiyorsa ayıptır,biliyorda buna rağmen yardımcı antrenörle anlaşıyorsa felakettir.Neyse işin kokusu Derince’de çıkar Mehmet Subaş’ın Tavşanlı Linyitsporda antrenörlük yapması,orada gürültü kopmasına sebep olur.Ve apar topar görevi bırakıp gider Mehmet Subaş.

Başa dönelim Mustafa Reşit Akçay hocanın dediklerine.Bir yerde başarı varsa bu öncelikle orayı yönetenlere ait demiş ya sayın hocamız.Biz de o zaman bir yerde başarısızlık varsa,başarısızlığın baş sorumlusu orayı yönetenlerdir diyelim.

Yani sözün özü Akın Şirin ve yönetimi bu günkü başarısızlığın baş mimarıdır.Mümkün olan en kısa zamanda gereğini yapmalıdır sayın Şirin.Ve sayın Akın Şirin,yöneticilerden sayın İbrahim Karakaya’nın neden istifa ettiğini de spor kamu oyuna açık ve net bir şekilde açıklayabilmelidir.

Bu teknik adam hikayesi sezonun ikinci yanlışıdır aslında.Birinci yanlışı da kısa süre sonra dile getireceğiz elbette.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.