Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YENİLGİDEN AKLIMIZDA KALANLAR

Şimdi baştan açıkca söyleyelim,maça zaten kazanabiliriz umuduyla gitmedik.Beraberliğe fit olabilirdik,rakip nihayetinde lig ikincisi ve özellikle ikinci yarı performansı bize göre mükemmel.Ama serde taraftarlık var,T.Linyitsporun evimizde oynadığı maçları kaçırmamaya çalışıyoruz.Ve bu sezon,ada da hiç bir maçı kaçırmadık çok şükür.Üstümüze de,bir zamanlar takımımızda oynamış ve sevdiğimiz futbolculardan.A.Mert Çulçuoğlu’nun formasını giyip gittik.

17 MART BEN ÇULCU FORMA

Maç da erken golle başladı,7. dakikada 0-1 mağlup duruma düşmüştük bile.9. dakikada Emre Çölgeçen’in uzun ve güzel pasında,Xavier Aka kaleci ile karşı karşıya kaldı da atamadı golü.15. dakikada stoper Cüneyt Abdi forvet arkadaşlarının yapamadığını yapıp beraberliği sağladı.

Toparlamış gibiydik vaziyeti,taraftarız ya hep bizimkiler ne yapıyor ona bakmaya çalışıyoruz.23 de Xavier Aka Zeytin’e iyi pas o sol tarafta vurdu üstten auta gitti top.25 de gene Aka vurdu,gene üstten auta gitti top.41 de Allah gözümüze baktı,ceza alanımızda oluşan karambolde Cihan Halil’in vuruşu yan direkten dışarı çıktı.Kalecimiz Cihat da iki dakika kadar yerde kaldı bu arada,küçük bir sakatlık yaşadı.

17 mart aka

İkinci yarı,doğrusu rakip bizden çok daha iyiydi.Zaten karşılığını iki gol bularak aldılar.59. dakikada Xavier Aka ile Aykut Aslan’ın mücadelesinden sonra bizim taraftar gerildi.Ve bir anda Aykut’a cephe alarak,her pozisyonunda ıslıklamaya başladı.Sadece ıslık yetmedi,küfürün de bini bir para oldu arada.Şunu her zaman dediğimiz gibi tekrarlayalım.Kardeşim küfür etmek bize,takımımıza bir şey kazandırmıyor.Aksine,küfür topçuya ise rakip takımı hırslandırıyor.Adamlar bir koşacaksa,iki koşuyor,üç koşuyor.Hakemlere olursa küfürlü protesto,onlarda inadına ters karar veriyor.Ettiğimiz küfürün cezasını da biz çekmiş oluyoruz..

17 MART BEN SUAT MELİH AHMET EMRE

Şimdi,takımda golcü sıkıntısı olduğunu herkes görüyor.İlk yarıda takımın gol yükünü çeken İbrahim Zeytin kayıplarda.Bu maçla birlikte yedi maça çıktığı golsüz geçtiği maç.Zeytin’in ikinci yarı performansını irdeleyen yazı hazırlayacağız.Takım başarılı iken övmesini becerebiliyoruz,geçmiş yazılarımız bizi doğrular.O zaman başarısızlıkta eleştirimizi de elbette yapacağız,kimse de kusura bakmayacak.

17 mart meşe zeytin

Bir başka sorun,maalesef takımımızda gerçek bir 10 numara yok.10 numaralı forma ağırdır,takımın beynidir on numara.Play-makerdir,oyun kurucudur yani.Oyunu yönlendirir,gerektiğinde hızlandırır,gerektiğinde yavaşlatır.Oyunu çok yönlü oynamayı becerebilir,defans ve ofans arasındaki bağlantıyı sağlar.Şimdi kimse gene kusura bakmasında bizim on numarada bu özellikler yok.O sadece iyi bir savaşçı,rakibin oyununu bozacak,top çalacak vs vs.Tabi bizim on numara,bizim kaptan,ihanet sözünün anlamını iyi bilecek.İhanet bir bilmecedir kaptan diyelim şimdilik,devamını sonraya bırakalım..

17 mart ben sarıgöl

Muhammet Ali Aydemir,bizim evladımız yerinedir bizim çocuğumuzdur.Hiç kimse kalkıp,delikanlının üstüne çullanmasın,tamam bir hata yaptı.Takım zaten 2-1 mağluptu,ne farkı var 2-1 ile,3-1 mağlup olmanın.Baskı altında ona kim pas attı,stoper arkadaşı daha hızlı davranamaz mıydı ona bakalım derim.

17 MART MURAT KURT CÜNEYT ABDİ

Şu Belediye Dericesporlu Aykut Aslan’ın taraftarımızı germesi maç sonuna da yansıdı.Karşıyaka maçından beri ilk kez taraftarımız,emniyet güçlerimize açık ve net bir şekilde tepki koydu.Neyseki emniyet müdürümüz sayın Temel sağ duyulu davranmaya çalıştı deyip keseyim.Gene de ilçemizdeki emniyet görevlilerinin taraftara daha hoş görülü davranması gerekir.

17 MART GİŞLER TARAFTAR

Bir de şu konu var,gişelerin açılma konusu.Bilet gişelerinin açılması,ilçe spor müdürlüğünün mü,yoksa T.Linyitspor yönetimin mi,tam bilemiyorum.Bilip görebildiğim,bilet satış noktalarının geç açıldığıdır.Saat 13.05 de yani maçın başlamasına 55 dakika kala,gişeler hala kapalıydı.İki taraftar da bekleşiyor,bilet alacaklar.Abi belki on kişi gitti biz burada beklerken,diyede yakındılar.

17 MART GİŞELER

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.