Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

Yeni Yönetime Güven oyu….

Tki Tavşanlı Linyitspor kulübü yönetim kurulu  Akın Şirin başkanlığında Kaymakamlık Ak parti İlçe teşkilatı  Tunçbilek Belediyesi ve Maden iş sendikasına ziyarette bulunup hem güven tazeledi hem destek sözü aldı…

Güzergah olarak Tunçbilek Belediyesinden başlanılarak Belediye Başkanı sayın Agah Aşkın beyle samimi bir sohbet gerçekleştirildi…
Kulübün mali yapısı gelecek planlaması ile ilgili bilgiler aktarıldı ve kendisi de bizzat yardımcı olabileceğini  iletti..Sonrasında Maden İş sendikası yetkilileriyle bir araya gelen heyetimiz buradan da olumlu sonuçlarla ayrıldı..
Öğle saatlerinde Tavşanlı İlçe Kaymakamımız sayın Yüksel Kara beyle bir araya gelen heyet geçmişten geleceğe kısa bir linyit sohbetinden sonra sayın Kaymakamımıza kulübün ihtiyaçlarını eksiklerini gelecek yıllar için yapılandırmaları ile ilgili bilgiler verdiler..Başkan Akın Şirin zor şartlarda göreve geldiğini ve hatta yine 2.ci ligde iken yine kötü dönemde başkanlık yaptığını ama zor işlerin üstesinden gelmek için futbol adına ne yapılacaksa yapacağını ve Linyitsporu bu durumdan kurtarmak istediğini belirtti,
Kaymakamımız Yüksel Kara’da elinden gelecek yardımları önceki yönetime de yaptığı gibi yine tekrarlayacağını  söyleyerek yeni yönetimize başarılar diledi..

Son olarak Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı sayın Nejat Tülek İle bir araya gelen Linyitspor heyetini sıcak bir ortamda karşılayan sayın Nejat Tülek  önemli olan zoru başarmaktır Linyitspor bizim ortak Paydamızdır bizim MİLLİ takımımızdır dedi  ve ilçemizdeki yerel takımlarımızla bir bütün olmak gerektiğini  bunu da sağlayanın Linyitspor olması gerektiğini belirtti..

Başkan Akın Şirin de daha 8 günlük bir yönetim olduklarını ve bir an önce çalışmalara başlamak istediklerini  ve ilk olarak da Teknik Direktör olarak Erhan Sarıgöl ile her konuda anlaşıldığını Erhan hocanın Linyitspor etiketinin çok dolu olduğunu ve isabetli bir karar aldıklarını yapılan mali bilançoyla ve fizibilite çalışmasıyla sayın Yüksel Kara beye verilecek rapor doğrultusunda Tavşanlı üst erkænıyla bir araya gelerek gerekli açıklamaların yapılacağını şeffaf bir yönetim olmak istediklerini ve gücünün ne olduğunu açıklayacaklarını ancak kara bir tablo çizmeyeceklerini de belirtti..
Başkan Nejat Tülek de Linyitspor herkese ekmek kapısı olmuştur gerek direk gerek dolaylı yoldan ama halkımız yukarıları gördükleri için şimdiki durumun tatmin edici olmadığını ve başarı için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti..
Başkan Nejat Tülek yeni sezonda Linyitsporun yanında olacaklarını ve ellerinden gelen desteği vereceklerini beyan ederek Yönetimimize başarılar diledi.

DSC_0030 DSC_0040 DSC_0042 DSC_0043 DSC_0045 DSC_0046 DSC_0047 DSC_0048 DSC_0049 DSC_0050

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.