Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YENİ SENTETİĞİN TRİBÜNLERİ

Biliyor sporseverlerimiz,karakova yeni sentetikde tribünler yenilendi ve ilave soyunma odası binaları yapıldı.Geçtiģimiz günlerde de,Kütahya ASKF ve Kütahya il spor müdürlüğümüz ve ilçe spor müdürlüğümüz yetkilileri,yüklenici firma ile görüş alışverişinde bulundukları haberini de basından öğrendik.

20180816_195709

Bizde genel olarak güzel bir görüntü oluştuğu kanısındayız ancak gene de aklımıza takılan ufak tefek gibi görünen sıkıntılar var.Ve ekleyelim bu sıkıntılar sade şahsımıza ait değil,oralarda dolaşırken konuşmaya çalıştığımız,sporun içinde olanların da düşünceleri.Özellikle Tavşanlı amatör futbolunu GÜL olarak nitelendirirsek,bizde bu gülün dikeni gibiyiz.Herkesin bildiği gibi,genel olarak sıkıntıları yazmak bu garip dikene düşüyor.

20180816_195753

Sanırım en önemlisi,taraftarın çok fazla iç içe olacak olması.İleride yapılacak iddialı maçlarda güvenlik sıkıntısı oluşması kaçınılmaz olacak gibi.İnşallah biz yanılırız bu düşüncemizde.

Tribünlerin en üst kısmına çıkıldığında,koltuklarla arka bölümün arasında kalan küçük boşlukta olası kazalara yol açabilir gibi.Özellikle küçük çocuklar orada maç izlerse,Allak korusun aşağıya bile düşebilirler.Birde bu arka bölüm kapatılabilmiş olsa daha iyi olurdu gibi.Kışın çok rüzgar alır ve dondurucu bir soğuğa maruz kalınır.

Son olarak ışıklandırma iyi hoş,ancak genel kanı yetersiz kalacağı yönünde.Tam ortaya santra yuvarlağının olduğu bölüme karşılıklı iki ışıklandırma direği konulsbilirse daha iyi olacak gibi.

Maç izlemeye geleceklerin,yiyecek,içecek gibi ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir bölümde düşünülmemiş demek yanlış olmaz.Sayın Celalettin Altay bey bak bu bölümde mescit de düşünülmemiş diye noktalayalım.

 

20180810_163033

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.