Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YENİ SENTETİK DE TRİBÜNLERDE YENİLENDİ

Karakova tesislerinde,yeni sentetik dediğimiz bölümde tribünlerde tamamlanmış.Karşıdan da yakından da güzel göründüğünü belirtelim.Dilimiz döndüğünce de anlatmaya çalışalım.

Tribünler doğudan batıya ya da batıdan doğuya yapılanmış.Aşağıdan yukarıya doğru 8 sıra koltuk yerleştitilmiş.Koltuklar batıdan doğuya doğru,14-12-12-12-10 lu bölümlerden oluşuyor ve dört boşluk var aralarında.Yani başlangıçta 14 koltuk sonra boşluk geçiş için.Sonra 12 dizi bir geçiş boşluğu gibi.Tribünlerin,hem doğu,hem batı kısımlarında giriş kapısı var.Sahanın dört tarafında aydınlatma lambaları da mevcut.

20180810_164305

Hesap edilirse 480 kişilik bir izleyici kapasitesine sahip.Yeterli olur mu olur bizce sıkıntı olmaz gibi.Bizim aklımıza takılan izleyicilerin fazla iç içe,yan yana olacağı konusudur.Fazla ateşli taraftarların sahibi olan kulüplerimiz olduğu düşünülürse,bu kadar iç içelik sıkıntı yaratabilir güvenlik açısından.

İnşallah bu güzel tribünlerde centilmence hep birlikte yan yana maç izleyebilmenin keyfini süreriz. Çevre düzenlemesi de pek iyi görünmüyor şimdilik,eski hamam eski tas.

Sayfalar: 1 2

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.