Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

YAZILARIMIZ AYNADIR….

Şimdi değerli takipçilerimiz son zamanlarda bir kaç yazımız,tam anlamıyla vıdı vıdıya sebeb oldu.Bu nedenle bazı konulara açıklık getirmekte,siz takipçilerimizle hasbıhal etmekte yarar var.

En son olarak sosyal medyada yorumlarda yaptığımız yazışmalardan yola çıkıyoruz.Bir takımın sayfasına,maçınızın golleri kim attı diye sorduk.Yanıt”rahatsız olacağınız bir durum yok Ali bey.”Sen zaten bizim için,doğru dürüst bir haber yapmadın.O sizin düşünceniz,hocanızın,futbolcunuzun röportajlarını yaptık,noktasına virgülüne dokunmadan da yayınladık.El cevap “sen zaten amatörde sevilmiyorsun.”

Bu minval üzerine yazışmalar.Hatta en son ben tamam ya dedim,bundan sonra meşgul olmam,ve ilk olarak da siz ile başlayayım dedim.Ve ne resimleri attım ne haber paylaşımı yaptım.Ve ekledim biz bu işi,bizi sevsinler ya da sevmesinler diye yapmıyoruz ki.

Birde sevgili dostlar,taraftarlık mevzusu var.Aslında cümle alem bilir,tekrarlayalım.Biz Tavşanlı Linyitsporluyuz,ta çocukluğumuzdan beri.Bunun dışında Tavşanlı’daki bütün amatör takımlara,eşit uzaklıkta ve eşit yakınlıktayız.Tabi Tavşanlı derken sadece ilçe merkezini de kast etmiyoruz.Söylediklerimiz bütün köy takımlarımızı da kapsar.Bütün takımlarımızın hangi ligde oynadığının da çok önemi yoktur.Hepsine elimizden geldiğince aynı gözle bakmaya çalışırız.

2 nisan duyum

Sanılıyor ki biz karakovaya kavga gürültü olsun,yazıp çizelim diye gidiyoruz.Anladığım bu,ama bizim yazılarımızın ve haberlerimizin bunun tam tersi olduğu gerçeği var.Biz ne diyoruz,taraftarlara,sporculara,yöneticilere bütün ilgililere.Sporda şiddete,özellikle futbol terörüne yer vermeyelim.Rakip taraftara,rakip futbolculara,hakemlere küfür hakaret etmeyelim.Şimdi bu söylem mi yanlış, bu eylemleri yapanların yaptığı mı yanlış?Bunları yapanlar sütten çıkmış ak kaşık olacak,dile getiren ben kabahatli öyle mi?

Bakın görmeniz gereken asıl konu şu olmalıdır.Ben ve Tavşanlı Haberci WEB sitesi,Tavşanlı amatör futboluna gereken değeri vermek için,elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Tavşanlı yerel basınında layık olduğunuz ilgiyi görüyor musunuz?Hayır görmüyorsunuz,sadece Tavşanlı Ekspres Tuna İşleyen ilgilenir.O da haftalık gazetedir,Tavşanlı’nın bütün amatör sporunu bir sayfaya sığdırır o kadar.Ancak yeterli oluyor çünkü,sonuçları ve puan durumlarını verir,iki üç resim tamam.Ha ben Tuna İşleyen’i severim,takdirde ederim,onun elinden bu kadar geliyor.

31 mart akıncılar

Peki biz ne yapıyoruz,yöneticilerle,teknik adamlarla,futbolcularla,diyalog kuruyoruz.Onların duygularını düşüncelerini spor kamu oyu ile paylaşmalarına aracı oluyoruz.Gocunduğumuz her hangi bir konu yok,taraftardan yana da.Eleştiriyoruz ama hep içlerindeyiz,sağduyulu olanlarla da,keyifli sohbet etmekten zevk alıyoruz.Keşke olsa,ama bunları yapan başka bir haber sitesi de yok.

Ve bizim yaptığımız iş açıkcası sandığınız kadar da kolay bir iş değil.Öyle maçlara gelip,beş on resim alıp,bir kaç konuşmayla sınırlı kalmıyoruz.TFF sitesini KÜTAHYA ASKF sitesini sürekli inceleriz.Yerel ligimizdeki amatör takımlarımızın,sosyal medya hesaplarını elimizden geldiğince takip ederiz.Her gün iki,üç saatimizi bu incelemelere ayırırız.

11 mart ben vekil

 

Şunu da özellikle belirtmekte yarar var.Biz ilgili ya da ilgisiz resmi kurumlarca da ciddi anlamda takip ediliyoruz.Bizim burada dile getirdiğimiz amatör sporun sorunları yetkililerin bilgisine ulaşıyor.Zaman zaman yetkililerimize,yüz yüze de düşünce ve eleştirilerimizi dile getirmekten çekinmeyiz.Tabi ki gerekli saygıyı göstererek.

27 mart ramaza tuahan

Uzun lafın kısası sevgili dostlar,bizim yazılarımız ayna gibidir.Taraftar tribünde,futbolcu sahada ne yapıyorsa,onu görür yazılarımızda.Aslında biraz uzak kalmaktı niyetimizde,iki gün içerisinde konuştuğumuz arkadaşlarımız,ya pireye kızıp yorgan yakılır mı dediler?Yazımızın sonlarına geldiğimiz şu satırlarda da,bu aralar pek arayıp soramadığımız,Mehmet Ali Koral arkadaşım geldi aklıma.Arkadaş çevresinde,DALİ ya da BABA lakapları ile de tanınır.Şöyle derdi Dali,biraz amiyane olacak kimse kusura bakmasın.”Abi,or.spunun tövbesi yatağı görene kadardır.”

Bizimki de o hesap olacak sanırım.Vıdı vıdı edeceğinize yazdıklarımı doğru anlamaya çalışın lütfen.Teşekkür etmenize de gerek yok,tebessüm edin yeter…

25 mart ben burhan kaptan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.