Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YASSAH HEMŞERİM

Şimdi dostlar,sanırım değineceğimizkonu,netameli bir konu.Ya da en azından bana öyle geliyor.Bu nedenle de öyle paldır küldür,çalakalem gitmemeye dikkat edip,yazacağımız kelimeleri,özenle seçme gayreti içerisindeyiz.

Geçtiğimiz hafta,Kütahyaspor ile Moymulspor arasında oynanan maça,misafir takım seyircisi alınmadı.Bu hafta oynanacak,Dumlupınar Üniversitesispor  ile Tavşanlı Linyitspor arasında Germiyan kampüsünde oynanacak maça,gene misafir takım seyircisi alınmayacak.

 

6 kasım linyit vitra

Misafir takım seyircisinin maça alınmaması kararını alan merci,Kütahya Valiliği.Kararın gerekçesi,taraftarlar arasında oluşan gerginliğe karşın,oluşabilecek kötü olaylarda,yeterli emniyet tedbirlerinin alınamayacak olması.İşte bizce,asıl vahim olan durum budur.Biz yeterli emniyet tedbirinin alınamayacak olmasını,yeterli güvenlik tedbiri alınamayacak olmasını,bir türlü anlayamıyoruz.

 

6 kasım linyit takım

Bir zamanlar bir maarif nazırının,okullar olmasa maarifi çok güzel idare ederdim,diye söylediği rivayet edilir.Bu sözlere istinaden de,sayın valiliğimizin,futbol maçları olmasa,asayişi çok güzel temin ederdim anlayışında olduğunu söylemek,pek yanlış sayılmaz.

Bizim anlayışımıza göre yasakçı yaklaşımlarla,karmaşık olaylar çözümlenemez.Bugün,tamam kardeşim,Tavşanlı’lılar maça gelmesin,yarın Kütahya’lılar maça gitmesin demek,çözüm değildir.

Sayın valimizden dileğimiz bu uygulamanın son yasak olmasıdır.Sayın valimiz,İl Spor Müdürü ve ASKF başkanı başta olmak üzere,Kütahya’daki spor yetkililerini bir araya getirip,konuya ilşkin çözüm önerilerini almalıdır.

Mesela Kütahya merkez ve tüm ilçelerde,özellikle aralarında olumsuz ilişkiler olduğunu düşündükleri takımların,futbolcularından oluşturacakları karmalarla maçlar organize edebilirler.Gene ilimizin her yerinde,futbolseverlere çeşitli seminerler verilebilir.Mesela,öncelikle,Kütahya ve Tavşanlı sporseverleri,sevilen ve sayılan kişilerle beraber bir araya getirilebilir.Bir nevi akil adamları devreye sokmak da diyebiliriz buna.Bizim küçük dünyamızla,küçük düşüncelerimizle şimdilik aklımıza gelenler bunlar.Daha üst düzey yöneticilerimizin daha güzel düşünceler üretebileceğine inanıyoruz.

YASSAH HEMŞO demek çözüm değildir.İşin kolaycılığına kaçmaktır sadece.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.