Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YASİR AKBUNAR HANIMÇEŞMESPORUN DENEYİMLİ KAPTANI

ALİ MERMER: Kaptan merhaba sahalarımızın en deneyimli futbolcularındansın. Önce tanıtsan Yasir Akbunar’ı bana ve spor severlere.
YASİR AKBUNAR:Merhaba ali abi 92 li yıllarda miniklerde gençliksporla başladık amatör futbol hayatım.94-95 akıncılarspor altyapılarında ve 96 dan 2004 yılına kadar çukurköyspor altyapısı ve A takımında görevler aldık.Öğrendikki futbol sadece bir spor değil birlik beraberlik arkadaşlık ve mutlulukmuş anlayabilene.Çobanköyspor Beyköyspor Çardaklıspor Tepecikspor ve en son kendi takımımız olan Hanımçeşmesporla çok değerli arkadaşlar dostlar abiler kazandık.Hepsine buradan çok selamlar ve sevgilerimi diliyorum.Bu sene futbolda son senem,11 sene önce aldığım TFF C diplomam ile önümüzdeki yıllarda antrenörlüğe devam edeceğim.Yine tek hedefim bütün futbolseverlere birlik beraberlik ve kardeşliği spor müsabakalarında gösterebilmek olacak.

ALİ MERMER: Ligin ilk yarısı bitti. 4.sıradasınız.Hanımçrşmesporun ilk yarısının değerlendir bilir misin?
YASİR AKBUNAR:Hanımçeşmesporda imkanlarımız dahilinde ligi ilk yarıda iki galibiyetle tamamladık.hedefimiz geliri olmayan bir kulüp olarak ikinci yarıda ligde kalmak.Mehmet kale hocamın dört senedir altyapıdan yetiştirdiği futbolcuları A takıma kazandık.Önünüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da artırmak istiyoruz.
ALİ MERMER: Peki Kaptan kendi performansın nasıldı? Takımına yeterli katkıyı verdim diyebilir misin?
YASİR AKBUNAR:Benim oynadığım ilk maçımızda 3 puanı rahat kazandık.ikinci Göbel Gençlikspor maçında sakatlandım ve menisküs yırtığından dolayı bir ay sahalardan uzak kaldım.Bir ay süren menisküs yortığı tedavimi tamamladım ve ikinci yarıya takıma katkı sağlayacağımı düşünüyorum
ALİ MERMER:Bulunduğunuz gurup için neler düşünürsün ve yedi takımlı olunca araya bay haftalar giriyor bu durum futbolcuları nasıl etkiliyor?

YASİR AKBUNAR:Bulunduğumuz gurupdaki takımların çoğu bizim gibi ligde kalabilmek için mücadele ediyor.Göbel Gençlikspor ve Çobanköyspor play oflar ve süper amatör için büyük mücadele ediyor iki takımada süper amatör yolunda başarılar diliyorum.Biz imkanlarımız gereği 1. Amatörde kalmak istiyoruz.bay haftalarında altyapıyla hazırlık maçlarımıza devam ediyoruz.
ALİ MERMER:Kaptan bu sene özellikle tribünlerde Futbola yakışmayan olaylar çoğunlukta. Nasıl düzeltilebilir hiç düşünüyor musun deneyimli bir isim olarak?
YASİR AKBUNAR:Sadece bu sene değil her sene hem sahada hem tribünde fair play e yakışmayan sıkıntılar çıkıyor.Tek tavsiyem tribünde güvenlik güçlerini artırmayı,sahada yöneticileri ve hocalarımızı futbolculara hakim olarak fair play e yakışır maçlar oynamamızı sağlamak.
ALİ MERMER:Hanımçeşmespor olarak ikinci yarıda zorlu bir kümede kalma mücadelesi içinde olacaksınız. Neler söyleyebilirsiniz?
YASİR AKBUNAR:Hanımçeşmespor olarak ikinci yarıya daha iyi hazırlanıp ligi de rahat bir şekilde kalabilmeyi planlıyoruz.Ligde alt sıradaki Bütün takımların hedefi bu,hayırlısı neyse o olsun.Hak eden takımlar ligden düşmesin inşaallah.
ALİ MERMER:Yasir kaptanım teşekkürler,açıkcası keyifli bir sohbet oldu.Eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.
YASİR AKBUNAR:Sözlerimi birkaç hassas konuyla tamamlamak istiyorum.Bizim gençliğimizde amatör futbolda hedef para kazanmaktan çok a takımda oynayabilmekti.günümüzde bütün futbolculcu arkadaşlar para kazanma derdindeler.Hanımçeşmespor olarak biz bu işi 4 senedir parasız olarak sürdürüyoruz ve ligde kalıyoruz.Bu bizim için çok zorlu.Önümüzdeki süreçte mehmet kale hocamın altyapıdan yetiştirdiği genç yeteneklerle bu işi sürdürmeyi planlıyoruz.
Biz bu takımı birinci amatörde kale hocamla hiçbir gelir olmadan üç senedir birinci amatörde ayakta tutuyoruz.Hanımçeşme Tavşanlı’nın büyük bir mahallesi.Mustafa Güler başkanımızın bu takıma sahip çıkıp tesislerde bize bir an önce yardımcı olmasını ümit ediyoruz.Tesisleşemediğiz takdirde Hanımçeşmesporun hiçbir geleceği olmayacak.Mehmet Kale hocamın yetiştirdiği altmışa yakın altyapı topçusu heba olacak.Bütün Hanımçeşmelileri ve belediye başkanımız Mustafa Güler’i altyapıdan getirdiğin onlarca genci kaybetmeme adına destek olmalırını bekliyoruz.Yoksa bütün emeklerimiz ve altyapı topçularımızla yok olmaya mahkumuz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.