Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YASİN SARI GÖBEL GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER:Yasin 1. amatör ligi Çukurköysporda kapattın ve 2. amatör ligde Göbel Gençlikspordasın.İlk yarının son maçını Dereboyu Yağmurlusporla oynadınız.Zor oldu belki attığın golle kazandınız.Nasıl oldu maç genel olarak düşüncelerin nelerdir sen anlat ben dinleyeyim.

YASİN SARI:Öncelikle hayırlı akşamlar ali amca 3 senedir Çukurköysporda oynuyordum.Geçen sene çok güzel ortamımız vardı ama hedefimize ulaşamadık.Bu sene başı birden fazla takımdan teklif aldım takımdan bir çok arkadaşımda teklif aldı ama Çukurköy başkanı Sinan Çiğdem takımdan bir çok arkadaşımı ve beni göndermedi bize takım kuracağını ve bizi göndermek istemediği söyledi.Bizde mecburen takımda kaldık.

Lige sadece 1 hafta önce kurduğumuz takımla elini taşın altına koyan Mehmet Erdal Hocamla birlikle sezona başladık.Takım içinde kısıtlı imkanlarla bize vadedilen sözlerin hiçbiri yerine gelmeden sadece 2 topla sezona devam ettik.Her seferinde isyan ettik ama iş işten geçmişti.Sadece takım için değilde bize bir hocadan fazlası olan Mehmet Erdal hocam için oynadık. Sezon bittiğinde hiç bir takımda oynamak istemediğimi söylemiştim birkaç takımdan ve Göbel Gençlik Spordan teklif gelmişti ama eğitim hayatımın devamı için oynamak istemedim.Ama eğitimimde ki bazı sebepler tersine döndüğü için oynamaya karar verdim.Çukurköyden takım arkadaşlarım Göbel Gençliksporla anlaştığı için tekrar aramızda konuşma gerçekleşti ve anlaştık.Anlaşmada takımın hedeflerinin olduğunu ve gelecek için güzel bir kulüp olacağını söyledi Mehmet başkanım. Ama Şimdiye kadar böyle güzel bir ekip yönetici ve başkanla karşılaşmadım.Gerçekten sporcuya önem veren çok güzel bir ekibe gelmişim.

Sezon başında talihsiz bir sakatlık yaşadım serçe parmağım kırıldı.İlk maçı kaçırdım 2.maç da Derbentspor ile sahaya döndüm ama o maçta da hakem hatası yüzünden ihraç edildim.Bir türlü şans bana gülmedi ama son iki maçtır takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf ediyorum.Ama şunu söylemeden geçmek istemiyorum.Gerçekten hakem hataları ve üstümüze çok geliniyor.Her maç 10 kişi oynuyoruz artık hakemlerin daha dikkatli olmasını istiyorum.

.Son maça geldiğimizde ise Talihsiz bir şekilde Kalecimiz Emirhan şansızlık yaşayarak 10.dk civarında kırmızı yedik yaklaşık 85 dakika 10 kişi oynadık bütün takım arkadaşlarım büyük bir özveri göstererek terinin son damlasına kadar savaştı.İlk yarıda bir çok pozisyon kaçırdık ama ilk yarının son dakikası gol atmak bana nasip oldu.2.Yarı daha fazla bastırdık rakibimize de çok fazla şans vermedik.Ama elimize geçen fırsatları da değerlendiremeyince son dakikalar biraz zorlu geçti ama kazanmayı bildik.

.Bu konuşma icin teşekkür ederim Ali amca.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.