Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YASİN AYDOĞDU İLE AMATÖR FUTBOLUMUZ

ALİ MERMER:Yasin merhaba,amatör futbolumuzda tanıdığim isimlerdensin aynı zamanda sağlık çalışanı,nasıl gidiyor futbolsuz günler?

YASİN AYDOĞDU:Öncelikle senin bizlere verdigin değer ve amatör futbola göstermis olduğun ilgi için Tesekkur Ederim Ali abi.Ülkemizin ve milletimizin geçirmis oldugu bu zor dönemde bizlerde yaptığımız meslek itibariyle elimizden ne geliyorsa fazlasıyla çevremizden kendimizden ödün vererek yapmaya çalışıyoruz. İnşallah Allahın izniyle en kısa surede hayatimizin normalleşmesi temennisiyle diyorum.

.Evet Futboldan biraz uzak kaldık Çok sıkıcı belki ama ben önce sağlık diyerek kendimizi avutmamız gerektiğini düşünüyorum Ali abi.

ALİ MERMER:Peki Yeşilaysporda iyi bir sezon geçirdiniz tam şampiyonluğu garanti altına alacakken zorunlu ara,nasıl geçti sezon?

YASİN AYDOĞDU:Yesilayspor olarak sezon başı yapılan transferler ve verilen emekler doğrultusunda sezonun tamamlanan kısmına kadar olan bölüm bizim.icin cok iyiye yakın geçti diyebiliriz.Buna istinaden isi son viraja kadar getirmiştik ki son atımda viruse takıldık. Ancak İnşallah bu süreç biraz düzelmeye başlayınca lig tamamlanmak için başlayacaktır diye temenni ediyorum. Ve inşallah Ligi en üst sırada tamamlayarak şampiyonluk kupası ile bitireceğimizi düşünüyorum.

ALİ MERMER:Peki Yasin futbolda unutamadığın anı çoktur belki de bir iki tanesini anlatabilir misin?

YASİN AYDOĞDU:-En unutamadığım anım herhalde 2008 2009 sezonuydu yanlış hatırlamıyorsam ama 2007 2008 de olabilir. Gaybiefendisporda oynarken Manisa Turgutludaki Göztepe ile 3.lig play of müsabakasi öncesi ve sonrasında yasadığımiz olay diyebilirim.O sezon Göztepe büyük paralar harcamış. Sergio isimli forvetlerine sol açık Kayseri’den aldıkları Enver Işıklar’a 400 bin peşinler vermiş o zamanın parasıyla maliyetleri 4 milyonu bulan bir takım kurmuştu.Kurada bize çıkmışlardı ve son antrenmanı tamamladıktan sonra maç akşamı odalara çekilmiştik.

Şu an futbol yaşantısını Çağlayansporda sürdüren kıymetli abim Mustafa Maral ile değerli kardeşim Cemal ayni odada kalıyorlar. Bende yanlarına gittim işte oturuyoruz Cemal sağ çizgi, Maral abi sağ bek başlayacak maça. Enver Işık’ta sol çizgi oynuyor. Tabi öyle düşünüyoruz. Cemal diyor Enveri şöylele yapacağım, Maral abi diyor geçit vermiyeceğim falan. Neyse bu konuşma bir süre geçti sonra uyuduk uyandık. Maç  günü tabi maç saati yaklaştı 18 yaşındasın herkeste bir heyecan doluyuz barut gibiyiz.Otobus geldi bindik Turgutlu stadIna gidiyoruz. Ama otobüste tik yok camlarda perdeler çekili. Nedeni ise Göztepe taraftarı otobüsümüzü ablukaya almışlar, bira şişeleri atılıyor küfürler falan. Neyse stada vardık sağ salim ısınmaya çıkılacak tribünler dolu. 18 bir açıklandı Enver Işık 18 de yok. Cemal ve Maral abide bir gülümseme tabi. Neyse maç başladı sol bek Bulut diye isimleri var. Cemal’in sağından atıp, Maral abinin solundan geçip topu yakalayıp orta atıyor.  Mac 4-0 bitti otele geldik. Maral abi Cemal ne oldu len Enver yoktu dedim oğlum.grip olmuşuz ikimizde Bulut’tan nem kapmışız dedi bizde bir gülümseme adam o kadar iyiydi yani. Böyle güzel bir anımız var hep hatırlayınca gülebildiğimiz Elhamdulillah.

ALİ MERMER:İlimiz genelinde en beğendiğin futbolcu ya da futbolcular kimlerdir?

YASİN AYDOĞDU:Valla suan çok yetenekli hepsi birbirinden değerli ve kıymetli abilerimiz kardeşlerimiz dostlarımız var tabi ki abim ayırt etmek istemiyorum o yüzden.

ALİ MERMER:Aynı şekilde teknik adamlar kim ya da kimler diyeyim?

YASİN AYDOĞDU:Hocalık anlamında bizlere futboldan önce insanlığı öğreten, hayatta bir yerlere gelmemizde büyük yardımları olan en önemlisi emeğini fazlasıyla üzerimizde kullanan hocadan öte diyebileceğim Zeki Efendioğlu Hocama saygı ve sevgilerimi sunarım ellerinden Öperim..Daha sonra Erhan Sarıgöl İzzet Köktaş ve Ekrem Koç hocalarım da benim için renkli kişilik iyi insan ve aynı zamanda iyi hocalar diyebileceğim hocalarımdır.

ALİ MERMER:Peki Yasin benden bu kadar.Teşekkürler ve eklemek istediğini dinlerim tabi.

YASİN AYDOĞDU:Estafurullah Ali Abim ben sana da çok ama çok teşekkür ederim. Tüm.Müslüman aleminin Ramazan Ayının mübarek olmasını dilerim.İnşallah tez zamanda yeni coronavirüs illetinden kurtulup, hayatimizin normalleşmesi dileğiyle.Lütfen bu süreçte evde kalalım. sağlıklı kalalım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.