Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YALÇIN KILDIRAN’LA FUTBOLA DAİR

Tavşanlı’da gerçekleştirilen,ilk futbol festivaline ismi verilen,hemşehrimiz,döneminin milli futbolcularından sayın Yalçın Kıldıran’la futbol üzerine kısa da olsa sohbet edebilme imkanı bulduk,başlarken de zaman ayırdığı için sayın Kıldıran’teşekkür ettiğimizi belirtelim.

A.MERMER:Sayın Kıldıran,adınıza düzenlenen bu ilk juniorlar kupa festivali için,düşünceleriniz neler diye başlamak isterim?

Y.KILDIRAN:Adıma düzenlenen bu futbol festivali beni son derece onore etti.Emeği geçen başta kaymakamımız YükselKara beyefendi,Belediye başkanımız sayın Mustafa Güler beyefendi ve organizasyonun gerçek mimarı Erdem Gençlikspor Kulübü başkanı Güney Erdem kardeşim ve Bülent Geren ve Burhan Zorba abilerime ve Burhan Sezer’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bizlerikırmayarak turnuvaya katılan bütün takımlarımıza,onların kıymetli hocalarına,bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan Tavşanlı’lı büyüklerime ve şehir dışından gelen misafirlerimize de teşekkürü bir borç bilirim.

28 haziran kaymakam bld bşkn

A.MERMER:Peki hocam,güncel konuyu sormak isterim.2018 dünya kupası için neler düşünürsünüz?Favoriniz ya da favorileriniz kimler?

Y.KILDIRAN:Son derece tatsız,zevksiz ve ismine yakışmayan bir turnuva seyrediyoruz.Turnuvanın başından beri dünya kupasına favori gördüğüm 3-4 takımdan en iyisini Belçika olarak görüyorum.

A.MERMER:Türkiye’nin kupada olmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?Turnuvaya renk katmazmıydık,katılabilmiş olsaydık?

Y.KILDIRAN:Türkiye’nin kupada olmaması,futboldaki başarısızlıktan çok federasyondaki,iççekişmelerden kaynaklanan bir durumdur.Bizim kupada olmamamız,futboldan çok ateşli TÜRK seyircisinin olmaması kupanın kayıbıdır.

DSC_0212

A.MERMER:Peki T.Linyitspor içinneler düşünürsünüz?Sizde T.Linyitsporun efsane isimlerindensiniz,neden şimdi BAL dayız,nasıl üst liglere çıkarız?

Y.KILDIRAN:T.Linyitsporun nekadar vefalı olduğunu,düzenlenen bu turnuvada gördünüz.Her sıkıştığında beni arayan arkadaşlarımın,4 gün süren bu organizasyona,1 gün değil,1 dakika bile uğramamaları,benim için hayal kırıklığı değil,futbolun acı gerçekleridir.T.Linyitsporun buralarda olması,ne kadar kötü yönetildiğinin,tercihlerinin ne kadar yanlış olduğunun bir göstergesidir.Aynı kafa yapısıyla idare edilirlerse,futbolda başarısızlığı geçiyorum.Mali yönden de çöküntüye uğrarlar.Bu söylediklerim,kesinlikle dileklerim değil.Gördüklerimve duyduklarımın üzüntüsünü yaşayarak,uyarma gereğini duymamdandır.Tavşanlı Linyitsporun üst liglerde olması ve başarısı benim için her zaman onur kaynağıdır.

DSC_0033

A.MERMER:Sayın Yalçın Kıldıran teşekkürler.Sizin eklemek istedikleriniz varsa buyrun dinlerim.Keyifli söyleşi oldu benim için,tekrar çok teşekkürler:

Y.KILDIRAN:Yetiştiğim kulübüm olan Moymulspor camiasından,büyüklerimden,Mustafa Ağlan,Ahmet Erkmen,Metin Bozbey abilerimin.Turnuvada bana desteklerinin,beni son derece sevindirmesiyle birlikte,Moymulspor yönetim kurulundan kimsenin olmaması beni bir o kadar da üzmüştür.

Organize edilen bu turnuva,ilçemize ilerleyen yıllarda çok büyük reklam katkısı verecektir.Birincisini bitirdik,inşallahdaha nicelerini görmeyi temenni ederim.

Ali abi sana da göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkür ederim.

DSC_0120

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.