Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YALÇIN KILDIRAN DÜŞÜNCELERİNİ AÇIKLADI

Futbol geçmişini Tavşanlı’lı olan hemen herkesin bildiği,halen Başiskele Doğantepesporun genel koordinatörlüğünü yapan Yalçın Kıldıran maç hakkında düşüncelerini açıkladı.Sayın Kıldıran’a teşekkür ediyoruz.

Belki klasik olacak ama,önce dostluk kazansın diyerek başlamak istiyorum.Sahada seyir zevki yüksek kaliteli bir futbol oynanacağını söyleyebilirim.Grup lideri ve sadece bir puan farkla üçüncü sırada olan iki takımın maçından,sporseverlerinde iyi futbol beklemek hakkıdır.

Açıkca söylemek gerekirse,ben takımım Başiskele Doğantepesporun kazanacağını düşünüyorum.Tersi olamaz mı,elbette olabilir tabi Tavşanlı Linyitsporda kazanabilir.Zaten bu maçın berabere biteceğini düşünmüyorum.Dahası maç bol gollü de olacaktır bana göre.Kazanan taraf üç veya dört farklı kazanırsa da kimse şaşırmamalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.