Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

VELİ AKBULUT YOZGATSPORDA

Tavşanlı Linyitspor forması ile tanıdığımız,liglerimizde ilgi ile takip etmeye çalıştığımız futbolculardandır Veli Akbulut.Burdur 1995 doğumlu olan Akbulut futbola 2007 yılında filiz lisans ile Antalya Polisgücüspor ile adım atmıştır.

14 temmuz veli linyit takım

Sonrasında Antalya Özer Gençlikspordan,T.Linyitspora transfer olan Akbulut,futbol yaşamının büyük bölümünü 2012 ile 2016 yılları arasında Tavşanlı Linyitsporda geçirmiştir.

14 temmuz veli 3 numara

Ancak T.Linyitsporun 3. ligde oynadığı sezonda,dönemin antrenörü Fethi Çokkeser’le yıldızı bir türlü barışmamıştır.Çokkeser ideal bir solbek ve stoper olan Akbulut’u sağ kanatda açık oyuncusu olarak oynatmak basiretsizliğini göstermiştir.Zaten Fethi Çokkeser’in yanlış tercihleri,T.Linyitsporun küme düşmesine neden olmuş,Çokkeser’de sezon bitmeden T.Linyitsporu yarı yolda bırakıp gitmiştir.

14 temmuz ben veli bursa

Sonrasında Veli Akbulut,Kemer 2003 spor,Çanakkale Dardanelspor ve Büyükçekmece Tepeciksporda futbol yaşamını sürdürmüştür.Ancak Veli Akbulut’un şanssızlığı burada da devam etmiş ve B.Çekmece Tepeciksporun başına Fethi Çokkeser getirilince,beklenileni veremedi konumuna düşmüştür genç futbolcu.

14 temmuz veli hasan

Son olarak 2018-2019 futbol sezonunu gene Kemerspor 2003 futbol takımında tamamlamıştır.

2019-2020 sezonunda bu sezon 3.lige yükselme başarısını gösteren Yozgatspor ile anlaşmış Veli Akbulut.Uzun yıllar sonrasında 3.ligde mücadelesini üçüncü grupta sürdürecek olan Yozgatsporun,isabetli ve kaliteli bir transfer yaptığını düşünüyoruz.

14 temmuz veli egecan

Tavşanlı Linyitsporda sürekli takip ettiğimiz ve taraftarca da çok sevilen Veli Akbulut’u,İsmail Dinler’den sonra T.Linyitsporda oynamış en iyi solbek olarak gördüğümüzü de belirtelim.

14 temuz veli bursa

Dileğimiz Yozgatsporun Veli Akbulut ve takım arkadaşları ile birlikte güzel bir sezon geçirmesidir.

14 temmuz veli 43

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.