Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

VALİMİZ DR.ÖMER TORAMAN YAZ SPOR OKULLARI AÇILIŞINDA

Tavşanlı Belediyesi ile ilçe spor müdürlüğümüzün iş birliği ile yapılacak olan yaz spor okullarının açılışı 21.06.2019 Cuma günü yapıldı.

Yaz spor okullarının açılışına ilimiz valisi sayın dr.Ömer Toraman,kaymakamımız sayın Yüksel Kara,Tavşanlı Belediye başkan yardımcımız,sayın Naci Erarslan ve diğer protokol üyeleri de katıldılar.

21 haziran kızlar folklör

Açılış seromonisi başlamadan önce,Tavşanlı Belediyesince,kurslara katılacak öğrencilere,tişört ve antrenman gün ve saatlerini belirten bir program dağıtıldı.

21 haziran bayrak taek wondo

Yaz futbol okulları açılış töreni,ilçemiz Halk Eğitim Merkezi,kız ve erkek öğrencilerinin folklör gösterileri ile başladı.Sonrasında,taek wondo ve karate gösterileri izleyenlere sunuldu.

21 haziran vali

Gösterilerin tamamlanmasından sonra,Tavşanlı Belediye başkan yardımcısı sayın Erarslan,izleyicilere ve öğrenci velilerine hitaben bir konuşma yaptı.Sayın valimiz dr.Ömer Toraman’da gene izleyici ve öğrenci velilerine hitaben bir konuşma yaptı.Sayın Toraman,Tavşanlı Belediyesi ve ilçe spor müdürlüğü işbirliğinden memnuyiyeti vurgulayarak,bu tip organizasyonları valilik olarak önemsediklerini belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

21 haziran naci bld bşkn

Yaz okullarında 19 branşta faaliyet gösterilecek.Bu branşlar  atletizm, masa tenisi, badminton, karate, voleybol, satranç, basketbol, yağlı boya resim, kodlama, kara kalem resim, güreş, dart, futbol, tenis, halk oyunları, okçuluk, tiyatro, bilek güreşi ve tekvando dallarında olacak.

21 haziran tribünler

Spor branşlarında eğitim verecek isimler: YÜCEL TOSUN-CİHAT AYDIN-SEBAHAT AKPINAR-M.ALİ KARACAN-HÜSEYİN GÜLEÇ-SAMET ÇAMLI-AHMET YAŞAR-CANER SÖNMEZ-YUNUS KAYMAZ-AYDIN DİNÇER-FATİH SAM-H.ENES AKSU-AHMET BALI-NERGİS ERDEM-AYŞEGÜL ÜZÜM-DİLEK YILMAZER-FATMA YALVAÇ-MACİT ÇEVİKALP-HİLAL ÖZDİNÇ-ASLIHAN AĞAÇLI-RABİA KOCABEY-MEHMET SÖZER-ÜNAL KÖR

21 haziran ben folklörcüler

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.