Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

Vali Nayir’e ’15 Temmuz demokrasi şehitlerini anma’ tablosu

Kütahya’da bir şirket, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerini yaşatmak için ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Panosu’ oluşturdu.

Vali Ahmet H. Nayir’i makamında ziyaret eden şirketin yönetim kurulu başkanı Üzeyir Turgut, 15 Temmuz şehitleri anısına hazırlanan panoyu Vali Nayir’e takdim etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek çalışmalarından dolayı Üzeyir Turgut’a teşekkür eden Vali Ahmet H. Nayir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişimi sırasında darbeci General Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinin isimleri, 15 Temmuz darbe girişiminde önemli anların yaşandığı noktalardan biri olan Boğaziçi Köprüsü ve Bakara Suresi’nin 154. ayetinin yer aldığı ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Panosu’nun Kütahya Valiliği hizmet binasında herkesin göreceği uygun bir alanda değerlendirileceğini söyledi.

15 Temmuz’un atlatıldığını kaydeden ancak riskin hala sürdüğüne dikkat çeken Vali Ahmet Hamdi Nayir geçmişini unutan milletlerin geleceğinden söz edilemeyeceğini ifade etti. (EFE)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.