Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

VALİ MUSA IŞIN’DAN TOPLANTI

Vali Musa Işın, vali yardımcıları ve daire müdürleri ile bir araya gelerek, Kütahya’nın tanıtımı, deprem risklerinin yönetimi, hizmet kalitesi ve kamu harcamalarının şeffaflığı gibi konuları ele aldı.
Kütahya Valisi Musa Işın, vali yardımcıları ve daire müdürleri ile değerlendirme ve tanışma toplantısında bir araya geldi.
▪️”Kütahya’mızı hem biz bilelim hem de bilinmesini isteyelim”
Kütahya’nın zenginliklerini keşfetmek ve tanıtmak için projeler üretilmesi gerektiğini belirten Vali Işın, “Herkesin söylediği şey şudur: Kütahya’nın Bir zenginliği var fakat bu zenginliği bilinmiyor ve değerlendirilmiyor. Biz hem bilelim hem de bilinmesini isteyelim. Şehrimizi tanıtalım, güzelliklerine sahip çıkalım, ecdadımıza layık olalım. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz projelerini üretsin, üretilen projeleri hayata geçirmek için gereken kaynağın sağlanması adına ben üzerime düşen sorumluluğu yerine getiririm” dedi.
▪️”Mevcut yapı stokunu gözden geçirmeliyiz”
Toplantıda bir diğer önemli konu ise deprem risklerinin yönetimi oldu. Kütahya’nın ikinci derece riskli deprem bölgesinde bulunduğunu hatırlatan Vali Işın, mevcut yapı stokunun deprem açısından güvenliğini gözden geçirmenin önemine dikkat çekti. Önceliklerinin mevcut yapı stokunun depreme karşı güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Işın, olası bir deprem durumunda karşılaşabilecekleri riskleri bilmek ve tedbirleri deprem öncesinde almak gerektiğini ifade etti.

”Devletin parası bize emanettir, namusumuzdur”
Vali Işın, konuşmasında hizmet anlayışı ve kamu harcamalarının şeffaflığına da değindi. “Milletimizin hizmetkârıyız” diyen Vali Işın, “İhale konusunda çok hassasım. Devletin parası bize emanettir, namusumuzdur. Dolayısıyla mali konularda son derece hassas ve dikkatli davranmak zorundayız. İhalelerimizi mevzuata göre yaparız. Yönetim anlayışımız tamamen şeffaflığa dayalı. Bizler, kamu adına hareket ediyoruz. Her konuda şeffaf davranmak zorundayız, vatandaşımıza hesap verebilme durumunda olmalıyız” dedi.
▪️”Milletimizin hizmetkârıyız”
Kütahya’ya hizmet etmek için birlikte hareket etmenin öneminin altını çizen Vali Işın, “Kütahya’mız için bir şey yapacaksak hep birlikte yapacağız. Ancak birlikte hareket ederek, birlikte çalışarak başarı elde edebiliriz. Kimse tek başına başarılı değildir. Başarı olursa birlikte başarılı olur, başarısız olunursa birlikte başarısız oluruz. Kütahya’mıza güzel hizmetler yapmak bizim vazifemizdir. Devletimiz sizi de beni de buraya hizmet için görevlendirdi. Hepimiz milletimizin hizmetkârıyız. Vatandaşımız işleri için herhangi bir kurumumuza geldiğinde ona karşı müşfik, toleranslı ve güler yüzlü olmalıyız. Devlet bizleri vatandaşa üstten bakmak için değil vatandaşın hizmetini görmemiz için görevlendirdi. Bizler bunu yapmak zorundayız. Zaman çok önemli, vatandaşımızın talebini, ricasını bekletmeden yerine getirmelisiniz. Eğer getiremiyorsanız da bunun nedenlerini üsluplu bir dil ve güler yüzle açıklamalısınız” dedi.

Herkese eşit mesafede yakın ve uzağız”
Adaletin önemine de değinen Vali Işın, “İnancı, fikri, düşüncesi, partisi neyse bizden hizmet bekleyen herkese eşit mesafede yakın ve uzağız. Herkes bizim için kutsaldır, önemlidir. Dolayısıyla hizmet götürmede biz hiçbir şekilde kimse arasında ayrım yapamayız. Kapımız herkese açıktır. 580 bin Kütahyalıya kapımız da gönlümüz de açıktır, herkese aynı mesafedeyiz. Tarafsızlığımızı devlet memurları olarak her alanda korumak zorundayız” diye konuştu.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.