Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

VALİ MUSA IŞIN TAŞLILARI ZİYARET ETTİ

Valimiz Sayın Musa Işın, Dünya Yaşlılar Günü’nde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı
▪️Valimiz Sayın Musa Işın ve eşi Tuba Işın, #DünyaYaşlılarGünü sebebiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldiler.
▪️Yalnız bırakmadığı yaşlılarla tek tek ilgilenen Sayın Valimiz, #huzurevi sakinlerinin yüzünü güldürdü.
▪️ “SİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

“SİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
Yaşlılarla uzun süre sohbet eden ve onların yüzlerini güldüren Sayın Valimiz, yaşlılara ne kadar hürmet eder ve ne kadar iyi bakılırsa hem sevaba girileceğini hem de onların duasına nail olunacağını söyledi. Eşi Tuba Işın ile birlikte yaşlıları sık sık ziyaret edeceğini de dile getiren Sayın Valimiz, “Anneler Günü, Babalar Günü, Yaşlılar Günü gibi günler temsilidir. Biz inancımız, kültürümüz, geleneğimiz gereği her gün annemizi, babamızı, yaşlılarımızı sever, sayar ve hürmet ederiz. Yaşlılarımız bizim için çok kıymetli, çok değerli. Peygamber Efendimiz’in buyurduğu gibi, ‘Eğer beli bükülmüş yaşlılar olmasaydı belalar sel gibi üstünüze akardı.’ Sizin hürmetinize layık olmak, Cenab-ı Hakk’ın vatanımızı, devletimizi, milletimizi korumasını sağlar. Sizlere ne kadar hürmet eder, ne kadar iyi bakarsak, hem sevaba gireriz hem de dualarınıza nail oluruz. Cenab-ı Hak sizlere sağlık ve sıhhat versin. Buradaki herkes anne ve babamız yerinedir. Eşimle birlikte sizi sürekli ziyaret edeceğiz.
Sizi yalnız bırakmayacağız” dedi.
▪️ “DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN DUA EDİN”

Yaşlılardan devletin kötülüklerden korunması ve milletin birliği, beraberliği için dua etmelerini isteyen Sayın Valimiz, “Devletimiz güçlü olursa biz de güçlü oluruz, devletimiz var olursa biz var oluruz. Sizler baş tacımızsınız. Sizin dualarınız Allah katında makbuldür, kıymetlidir. Vatanımıza, milletimize dua edin. Allah her türlü kötülükten devletimizi, milletimizi korusun. Devletimiz payidar olsun. Birlik ve beraberliğimiz için dua edin” dedi.
▪️Sayın Valimiz, yaşlılara, aldıkları hizmetlerden ve personelden memnuniyetlerini de sordu.
▪️ “HİZMETİNİZİN KARŞILIĞI ALDIĞINIZ ÜCRETLE ÖLÇÜLEMEZ”
Yaşlıların memnuniyetlerini belirtmesi üzerine personele teşekkür eden Sayın Valimiz, “Burada çalışan değerli kardeşlerime söylüyorum ki, sizin burada yaptığınız hizmetin karşılığı aldığınız ücretle ölçülemez, çok daha fazlasıdır. Biz Allah’a inanan insanlarız ve bizim için önemli olan burada güzel işler yapmaktır. Onları incitmeyelim, sevelim, sayalım, muhabbetle bakalım”şeklinde konuştu.
Programa; Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.