Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

VALİ MUSA IŞIN GÖREVE BAŞLADI

Kütahya Valiliği görevine başlayan Vali Musa Işın, ilk açıklamasında, adalet anlayışı, şeffaflık ve iş birliği vurgusu yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları ile Kütahya Valiliği görevine atanan Vali Musa Işın, görevine başladı.
Valilik binası önünde Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, vali yardımcıları ve il protokolü tarafından karşılanan Işın, tören mangasını selamladıktan sonra makamına geçti.
Kuruluşun ve kurtuluşun, tarihin ve şehzadelerin şehri, ecdat yadigârı Kütahya’da göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Işın, “Şahsıma itimat edip beni bu ulvi göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza şükranlarımı arz ederim” dedi.
▪️”Adalet anlayışı içerisinde hizmet etmek temel düsturumuz olacak”
“Bu aziz şehirde görev yaparken tüm mesai arkadaşlarımla birlikte, ‘insanımızı merkez ittihaz ederek’ insan temel hak ve hürriyetlerine ve hukukun temel prensiplerine bağlı kalarak adalet anlayışı içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmek temel düsturumuz olacaktır” diyen Vali Işın, her bir insanın varlığıyla, inan

Yönetim anlayışımız tamamen şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcı prensipler üzerine kurulu”
Yönetim anlayışlarının şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcı prensipler üzerine kurulu olduğunu ifade eden ve iş birliği vurgusu yapan Vali Işın, “Kütahya’mızın her alanda kalkınmasını ve refah seviyesinin yükseltilmesini milletvekillerimizle, siyasi partilerimizle, belediyelerimizle, muhtarlarımızla, özel sektörle, mesai arkadaşlarımızla ve halkımızla eşgüdüm ve iş birliği içinde başaracağız” diye konuştu.
Vali Işın, bir önceki Vali Ali Çelik’e ve Kütahya’da görev yapan tüm valililere, Kütahya’da yaptıkları hizmetleri için teşekkür etti.
▪️”Gayret bizden, tevfîk Allah’tandır”
Vali Işın konuşmalarını şu sözlerle tamamladı: “Kütahyalı hemşehrilerimle gönül birlikteliğimizi baki kılarak, hemşehrilerime sağlık ve mutluluk dileklerimle saygı ve sevgilerimi arz ederim. Bu güzel şehre ve bu güzel insanlara hizmet etme şerefini bana bahşettiği için Rabb’ime hamdediyorum. Gayret bizden, tevfîk Allah’tandır.”

cıyla, fikir ve düşünceleriyle kutsal ve dokunulmaz olduğunun altını çizdi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.